Teleperformance Türkiye, Uşak lokasyonunda istihdama devam dedi

Teleperformance 1.5 milyon TL’lik yeni yatırım ve 500 kişilik istihdam ile Anadolu’da büyüyor2007’den bu yana toplam 3 milyon TL’lik yatırım ile Dünyanın lider dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmeti servis sağlayıcısı Teleperformance Türkiye, çağrı merk.

Google Haberlere Abone ol
Teleperformance Türkiye, Uşak lokasyonunda istihdama devam dedi

Teleperformance 1.5 milyon TL’lik yeni yatırım ve 500 kişilik istihdam ile Anadolu’da büyüyor
2007’den bu yana toplam 3 milyon TL’lik yatırım ile Dünyanın lider dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmeti servis sağlayıcısı Teleperformance Türkiye, çağrı merkezi sektörüne kalifiye eleman kazandırmak ve bölgesel istihdamı artırmak amacıyla Anadolu’ya yönelik yatırımlarını büyütüyor. Bugün 600 kişiyle hizmet veren Teleperformance Türkiye, 2014 sonuna kadar 500 kişiyi daha istihdam etmeyi hedefliyor.
Teleperformance Türkiye’nin istihdam hedefindeki 500 kişi, yenilenen Uşak lokasyonunda büyük firmaların müşteri ilişkileri ve kampanya tanıtım/satış projelerinde görev alacak. İstihdam sayısını kademeli olarak artıracak olan çağrı merkezi, bölge gençlerine sunduğu iş ve kariyer olanaklarını çoğaltmak için zaman içinde hizmet verdiği lider firma sayısını da artıracak.


YIL SONUNA KADAR UŞAK’TA 1,5 MİLYON TL’LİK YATIRIM HEDEFİ

Bu yıl 1,5 milyon TL’lik yatırımla Uşak Çağrı Merkezi’ni geliştirmeyi planladıklarını belirten Teleperformance Türkiye Genel Müdürü Engin Utkan, istihdam hedefiyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Şu anda Türkiye’de 40’ın üzerinde ilde faaliyet gösteren çağrı merkezleri yaklaşık 70 bin kişiyi istihdam ediyor. Bu rakamın önümüzdeki beş yıl içerisinde 100 binin üzerine çıkması bekleniyor. Aynı zamanda Çağrı Merkezleri Derneği’nin son raporuna göre, çağrı merkezleri Anadolu ekonomisine yıllık 50 milyon lira değer katıyor. Biz de Teleperformance Türkiye olarak tüm enerjimizle hem sektörümüze hem de ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Uşak Çağrı Merkezi de, bu sektörde kendini geliştirmek isteyen herkese açıktır. Çünkü hizmet kalitesi ve bilgi güvenliği kadar önem verdiğimiz bir diğer konu da, Teleperformance olarak çağrı merkezi sektöründe çalışacak kişileri yetiştirmek ve sektöre yeni kalifiye elemanlar kazandırmaktır. Uşak yatırımımızı bu anlamda kapsamlı bir kalkınma projesi olarak görüyoruz” dedi.



CİHAN

Yorumlar