Tekirdağ'da Ortak Akıl Toplantısı

- Trakya illerini kapsayan, tarım politika ve uygulamalarının değerlendirileceği Tekirdağ'daki Ortak Akıl Toplantısı'na Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik başkanlık edecek

Google Haberlere Abone ol
Tekirdağ'da Ortak Akıl Toplantısı

ANKARA (AA) - Tarım politika ve uygulamalarının, bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirileceği Ortak Akıl Toplantısı, yarın Tekirdağ’da gerçekleştirilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Trakya illerini kapsayan Ortak Akıl Toplantısı'na Bakan Faruk Çelik başkanlık edecek. Toplantıda, tarım politika ve uygulamaları bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilecek.

Toplantıya, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale'den milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlık merkez birimleri, ilgili kuruluşlar, bölge il müdürleri, kurum ve kuruluş müdürleri, üniversiteler, sektör temsilcileri ve çiftçiler katılacak.

Bölgesel olarak gerçekleştirilen ortak akıl toplantıları daha önce Şanlıurfa, Bursa, Adana, Trabzon, Konya, İzmir ve Erzurum’da gerçekleştirilmişti.

Yorumlar