TEB'e ödül

TEB, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği tarafından verilen IPRA Golden World Awards 2016'da "Kurumsal Sorumluluk" kategorisinde ödül aldı.

Google Haberlere Abone ol
TEB'e ödül
Sonhaberler / Haber Merkezi

Banka açıklamasına göre, IPRA tarafından 25'incisi düzenlenen ve global anlamda halkla ilişkiler sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen IPRA Golden World Awards sahiplerini buldu. TEB Aile Akademisi, finansal okuryazarlık alanında hayata geçirdiği çalışmalarla "Kurumsal Sorumluluk" kategorisinde ödüle layık görüldü.

TEB müşterisi olsun olmasın herkese açık ve ücretsiz olan TEB Aile Akademisi eğitimlerinde katılımcılara bütçe yönetimi, tasarruf, kredi ve kartlarının doğru kullanımı, yatırımların değerlendirilmesi ana başlıkları altında temel finansal okuryazarlık terimlerine dair bilgilendirme yapılıyor.

Eğitimlerde genel içeriklerin yanı sıra çocuklar, gençler, kadınlar ve emekliler için oluşturulan içerikler de kullanılıyor. Türkiye genelinde dileyen kamu ve özel sektör firmaları, odalar, üniversiteler ve okullarda verilen birebir eğitimler ile 210 binden fazla kişiye ulaşan TEB Aile Akademisi, gerçekleştirdiği iş birlikleri sayesinde de 2019 yılı itibarıyla 20 milyon bireye ulaşmayı hedefliyor.

Yorumlar