TEB, BAI Ödülleri'nde 3 ayrı kategoride finale kaldı

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), finansal hizmet ve bankacılık alanında dünyanın saygın kurumlarından Bank Administration Institute (BAI)...

Google Haberlere Abone ol
TEB, BAI Ödülleri'nde 3 ayrı kategoride finale kaldı

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), finansal hizmet ve bankacılık alanında dünyanın saygın kurumlarından Bank Administration Institute (BAI) tarafından inovasyon alanında verilen BAI Global Banking Innovation Awards'ta 3 ayrı kategoride finale kaldı.

Banka açıklamasına göre, TEB, sektörde ilk olarak hayata geçirdiği inovatif çalışmaları ve uygulamalarıyla ulusal ve uluslararası çapta saygın kuruluşlar ve ödül programları tarafından önemli ödüllere layık görülüyor. Banka son olarak, BAI Global Banking Innovation Awards kapsamında 3 ayrı kategoride finalist oldu.

İnovasyon anlayışını Türkiye'de ilk kez banka bünyesinde ayrı bir departman oluşturarak kurduğu TEB Kadın Bankacılığı'na aktaran TEB, kadın patronlara odaklanarak iş hayatındaki ihtiyaçlarını bütünlüklü bir hizmet anlayışıyla ele alan çalışmalarıyla başvurduğu Sosyal ve Toplumsal Etkide İnovasyon (Innovation in Societal and Community Impact) kategorisinde finalde yarışmaya hak kazandı.

TEB, satış ekiplerinin performanslarını daha eğlenceli, daha pratik ve daha motive edici bir şekilde takip etmelerine olanak sağlayan HIPPO adlı oyunlaştırma tabanlı online platform projesiyle de İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim (Innovation in Internal Process Improvement) kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Ayrıca TEB, yarışma genelinde tüm kategorilere yapılan yüzlerce başvurunun değerlendirilmesiyle belirlenen Yılın En İnovatif Bankası (Most Innovative Bank of the Year) kategorisinde de finalist olmaya layık görüldü.

2011 yılından bu yana finans sektörünün en iyilerini belirleyen BAI Global Banking Innovation Awards'ta bu yıl yapılan değerlendirmeler sonucunda, finansal anlamda inovatif ve ileri görüşlü bulunan toplam 15 banka finalist olarak belirlendi. Yüzlerce global başvurunun içinde 3 kategoride finale kalmayı başaran TEB, finale kaldığı kategorilerde 4 banka ile rekabet edecek. Kazananların 5 Ekim'de duyurulacağı BAI Global Banking Innovation Awards'ta ödüller, Chicago'da düzenlenecek törenle takdim edilecek.

Yorumlar