TEB 10 yıla kadar tüm vadelerde faizi indirdi

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi faiz oranlarını 1 yıldan 10 yıla kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,99'a indirdi. Banka açıklamasına...

Google Haberlere Abone ol
TEB 10 yıla kadar tüm vadelerde faizi indirdi

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi faiz oranlarını 1 yıldan 10 yıla kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,99'a indirdi.

Banka açıklamasına göre, 1 yıla kadar olan konut kredisi faizlerini ilk indiren banka olan TEB, bu adımı ile vadeyi 10 yıla uzatarak konut kredilerinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri oldu.

TEB, başlattığı kampanya ile ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını 1 yıldan 10 yıl kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,99 olarak belirledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "TEB olarak konut kredisinde faiz oranını düşüren ilk banka olduk. Şimdi de bir adım daha atarak, tüm müşterilerimize 10 yıl vadeye kadar yüzde 0,99 konut kredisi faizi imkanı sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Ayrıca, TEB müşterilerine evraklarını tamamlar tamamlamaz 3 saat içinde kredi başvuru sonucunun bildirildiğini dile getiren Mendi, şunları kaydetti:

"Kampanya ile sadece faiz oranını düşürmekle kalmıyor, konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerimize kredi talebi sonuçlanma süresiyle ilgili de kolaylık sağlıyoruz. Örneğin, maaşlı çalışan müşterilerimize özel olarak, gerekli evrakları tamamlamaları durumunda 3 saat içinde kredi sonucunu verebiliyoruz."

Yorumlar