Tatvan’da şube açtı

Albaraka Türk katılım Bankası 172. şubesini Bitlis’in Tatvan ilçesine açtı. Şubenin açılış törenine bankanın genel müdürü Fahrettin Yahşi, genel müdür yardımcısı M.Ali Velçin, bölge müdürü Fevzi Güneş’in katıldı.Fahrettin...

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da şube açtı

Albaraka Türk katılım Bankası 172. şubesini Bitlis’in Tatvan ilçesine açtı. Şubenin açılış törenine bankanın genel müdürü Fahrettin Yahşi, genel müdür yardımcısı M.Ali Velçin, bölge müdürü Fevzi Güneş’in katıldı.

Fahrettin Yahşi, törende yaptığı konuşmada dünyanın en iyi katılım bankası olma konusundaki kararlı tutumunu bu yıl da atmaya devam ettiklerini söyledi. Yahşi, "Tatvan, Osmanlı döneminden günümüze kadar il konumunda olan tek ilçemizdir. Günümüzde de genel anlamda hızlı bir gelişim seyri izlemektedir. 80 bine dayanan nüfusuyla her gün biraz daha büyüyen bir şehir görüntüsü ve modern bir Kent olma yolunda hızlı adımlar atmaktadır." dedi.

Yahşi, yıl sonunda 200 şubeye ulaşma hedefini gerçekleştirmek ve ülke ekonomisinden daha fazla pay almak amacıyla şube ağlarını genişlettiklerini belirtti. Albaraka'nın geçmişte olduğu gibi hızlı karar alabilme ve yeniliğe açık yapısı sayesinde geleceğe başarıyla ilerlediğini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar