TAGİD, üyelerini vatandaşlarla buluşturdu

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD), Orion ve Kipa AVM yanında kurduğu halka açık 'TAGİD İş Geliştirme Forumu 2014' çadırı ile üye firmaları bir araya getirdi.Üyeler, TAGİD tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen foruma gösterilen...

Google Haberlere Abone ol
TAGİD, üyelerini vatandaşlarla buluşturdu

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD), Orion ve Kipa AVM yanında kurduğu halka açık 'TAGİD İş Geliştirme Forumu 2014' çadırı ile üye firmaları bir araya getirdi.

Üyeler, TAGİD tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen foruma gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyledi. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Nevzat Ballı, forumda oluşturulan kardeşlik havasına vurgu yaptı, TAGİD’e teşekkür etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen foruma ikinci kez katıldıklarını belirten Ömer Ata ise forumun bölgede ve Çorlu’da etkin faaliyet gösteren firmaların bir araya gelmesiyle daha etkin bir oluşum oluşturacağı beklentisinde olduklarını söyledi.

Selahattin Er, şunları söyledi: “Burada bulunma amacımız birbirimizle olan ticaret hacmimizi arttırmak. 300’e yakın üyesi olan derneğimizin 120 üyesinin stantları var. Stantların tamamı birbirleriyle iş yapmak isteyen üyelerimizle dolu.”

Katılımdan ve ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Seda Kurt, forumu şu şekilde değerlendirdi. “Firmamızı burada tanıtıyoruz. Fuarda birçok firma var. Üyelerimizin birbirlerini tanımaları birbirleriyle iş yapmaları adına oluşturulmuş güzel bir platform. Katılım yoğun ve gösterilen ilgi güzel. Geçen sene ilgi büyüktü, bu sene ilgi artarak devam ediyor. İnşallah ilerleyen yıllarda katılımın artarak devam edeceğine inanıyorum.”

Üyelerin kaynaşmaları ve birbirleriyle olan iş hacimlerini arttırmaları için böyle bir organizasyon yaptıklarını ifade eden TAGİD Başkanvekili Tevfik Ayhan, “Üyelerimizde ve çevremizden aldığımız geri dönüşümler gerçekten çok olumluydu. Bu cesaretle bu sene forumu, daha geniş alanda düzenliyoruz. Çok önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı düşüyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar