Sur Yapı'dan "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk" kampanyası

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı, mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar projesinin yeni etabında ve Gölbahçe Evleri projesinde geçerli olacak "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100...

Google Haberlere Abone ol
Sur Yapı'dan "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk" kampanyası

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı, mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar projesinin yeni etabında ve Gölbahçe Evleri projesinde geçerli olacak "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk" sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 5 bin liradan başlayan peşinatların yanı sıra yüzde 0,69 oranında 120 ay taksitle banka kredisi kullanılıyor.

Sur Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk" kampanyası ile Sultanbeyli'de yer alan İlkbahar'ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerindeki 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor. Toplam tutarın yüzde 59'luk kısmı için 120 ay yüzde 0,69 kredi oranının sunulduğu kampanyada kalan tutarı ise dört yılda vade farksız yüzde 10'luk ara ödemeler şeklinde tamamlanabiliyor.

Bu sayede teslime kadar düşük peşinat ve sadece taksit ödeyerek tasarruflarına dokunmadan ailelere ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanya, 31 Mayıs'ta sona erecek.


- 7 bin metrekare bahçe içerisinde göl keyfi


Göller, göletler, su parkları, yürüyüş yolları ve bahçelerin hakim olduğu Gölbahçe Evleri'nde 7 bin metrekare bahçe içerisinde adeta bir şehir parkı büyüklüğünde göl yer alıyor.

Projede ayrıca çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyecek, hayal güçlerini çalıştıracak ve deneyimleyerek öğrenmelerini sağlayacak şekilde birbirinden farklı ve eğlenceli oyun-spor alanları bulunuyor. Proje denge oyunlarından ağaç evlere, korsan gemisinden Kızılderili evlerine, büyük zemin oyunlarından oyuncak helikoptere ve trene, tramboliden masa tenisine, duvar tenisinden kaykay pistine, pergola alanlarından, basketbol ve voleybol sahasına, dart alanlarından mini futbol sahasına, duvar tenisinden koşu pistine kadar birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

İlkbahar'ın yeni etabında ise yüzme havuzları, fitness salonlar, sauna ve sosyal tesislerin yer aldığı projelerde çocuk oyun alanları da bulunuyor.

Sur Yapı'nın Sultanbeyli'de inşasına devam ettiği İlkbahar'ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri birbirlerine komşu arsada yer alıyor. Projeler Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunuyor. Ataşehir'e yaklaşık 10 dakika mesafede olan projeler, aynı zamanda hızlı tren hattı, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında bulunuyor.

Yorumlar