Sur Yapı'dan 3. köprüye komşu olma fırsatı

İSTANBUL (AA) - Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev...

Google Haberlere Abone ol
Sur Yapı'dan 3. köprüye komşu olma fırsatı

İSTANBUL (AA) - Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev alacaklara çeşitli fırsatlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Sur Yapı'nın Sultanbeyli ilçesinde inşa ettiği İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projeleri, 26 Ağustos Cuma günü açılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsüne komşu konumda yer alıyor. Sur Yapı, söz konusu projelerde 0,70 faiz 120 ay sabit taksit veya 0,42 faiz 60 ay sabit taksit kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

İki etaptan oluşan İlkbahar projesinde toplam 456 konut yer alıyor. 21 dönüm arsa üzerine inşa edilen Gölbahçe Evleri projesi ise 6 blokta toplam 227 konuttan meydana geliyor. 7 bin metrekare göl ve bahçe alanının da yer aldığı projede her türlü günlük ihtiyacın karşılanabileceği ticari alanlar bulunuyor.

Bölgenin dönüşümüne büyük katkı sağlayan ve son 2 yılda bin 200 konutun satışını yapan Sur Yapı, ilçede yeni projeler gerçekleştirmeye devam edecek.

Yorumlar