Sur Yapı İdilia'da teslimler başladı

İSTANBUL (AA) - Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Sultanbeyli'deki İdilia projesinde teslimatlar başladı. Şirket açıklamasına göre, Sur...

Google Haberlere Abone ol
Sur Yapı İdilia'da teslimler başladı

İSTANBUL (AA) - Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Sultanbeyli'deki İdilia projesinde teslimatlar başladı.

Şirket açıklamasına göre, Sur Yapı, hayata geçirdiği projelerin teslimlerini gerçekleştirmeye ve dileyen herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Şirket son olarak Sultanbeyli'de yapımını tamamladığı İdilia projesinin teslimlerine başladı.

İdilia projesi, 7 blok, 442 konut ve 78 farklı daire tipinden oluşuyor.

Sur Yapı, son 10 ayda Güneşli'de bulunan Corridor, Çekmeköy'de yer alan Tilia ve Sultanbeyli'deki İdilia ile yaklaşık bin 300 konut ve ticari alanın teslimlerini gerçekleştirdi.

Mayıs ayında alışveriş merkezinin açılışı yapılan Axis İstanbul'un ofis teslimleri ise ağustosta başlayacak. Yapımı tamamlanmak üzere olan Vitrin projesinin teslimleri de yakın zamanda gerçekleşecek. Sur Yapı böylece, 2016 yılı içerisinde bin 800 konut, ofis ve ticari alan teslimi gerçekleştirmiş olacak.

Şirket, teslim ettiği projelerin bulunduğu bölgelere yatırımlarını sürdürüyor. Corridor projesiyle aynı bölgede Mirage projesinin, İdilia'nın bulunduğu bölgede ise İlkbahar, Gölbahçe Evleri projelerinin yapım ve satışları sürüyor.

Yorumlar