SüperDepo müşterilerine 3 ay bedava 10 GB paket

Turkcell Superonline, bireysel bulut servisi SüperDepo’dan yararlananlara 3 ay süre ile 10 gigabyte (GB) paketten bedava yararlanma imkânı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
SüperDepo müşterilerine 3 ay bedava 10 GB paket

Turkcell Superonline, bireysel bulut servisi SüperDepo’dan yararlananlara 3 ay süre ile 10 gigabyte (GB) paketten bedava yararlanma imkânı sunuyor.

Servis ile ayda 1 liraya her türlü dosyanın akıllı telefon ve tabletlerde bulunan fotoğraf ve videoların saklanmasına olanak tanınıyor.

Kampanyadan yararlanmak için www.superonline.net‘ten SüperDepo sayfasına girilerek aktivasyon formunun doldurulması gerekiyor.

Senkronizasyon ile ayrı aygıtları olan SüperDepo kullanıcılarının dosyalarını her defa yeniden indirme ve yükleme yapmasına gerek kalmıyor. 100 GB ve 1.000 GB paketlerde yer alan bu donanımdan yararlanmak için https://portal.superdepo.net adresinde ‘İndir’ butonu altında bulunan ‘Sync’in kurulması yeterli.


Yeni ara yüzü ile kullanıcı dostu yanını öne alan SüperDepo’nun diğer yenilikleri arasında e-posta eklerini kaydetme, otomatik fotoğraf ve video yükleme, ana ekranda görsel ön izleme barı, güncel dokümanlar barı, yükleme/indirme durumunu ortaya koyan dinamik bar, dosya görüntülüyor. Sıralama ve ikon olarak görüntüleme seçeneği ve seçenekler arası geçişi süratlendiren atlama menüsü yer alıyor.

SüperDepo Android uygulaması Google Play üzerinden, iOS uygulaması ise Apple Store’dan indirilerek kullanılıyor.

SüperDepo ile yapılan uygulamalar şöyle:

 Erişim: Windows, Mac, iOS, Android gibi tüm işletim sistemlerinde kolaylıkla çalışan Süper Depo’ya aynı hesabı kullanarak birden fazla platformdan erişilebiliyor.
 Depolama: Seçilen tümdosyalar herhangi bir kuruluma gerek kalmadan rahatlıkla depolanabiliyor.
 Paylaşma: Müzik, video, fotoğraf dahil tüm dosyalar, herhangi bir dosya paylaşım sitesi kullanmaya gerek kalmadan gönderilip sosyal medya üzerinden paylaşılabiliyor.
 Yedekleme: Dosyalar, fotoğraflar, videolar otomatik olarak yedeklenip, bilgi kaybı önleniyor.

CİHAN

Yorumlar