Starway World Best Hotels 2013 ödülleri Moskova'da sahiplerini buldu

OTI Holding şirketlerinden Coral Travel Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlediği "Starway World Best Hotels" ödül töreninde müşteri anketlerinden elde ettiği sonuçlarla dünyanın en iyi 100 otelini belirleyerek ödüllerini takdim etti.

Google Haberlere Abone ol
Starway World Best Hotels 2013 ödülleri Moskova'da sahiplerini buldu

OTI Holding şirketlerinden Coral Travel Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlediği "Starway World Best Hotels" ödül töreninde müşteri anketlerinden elde ettiği sonuçlarla dünyanın en iyi 100 otelini belirleyerek ödüllerini takdim etti.

Bu yıl yapılan puanlama sonucunda, "Starway World Best Hotels 2013" birincilik ödülünü Kefaluka Resort (Türkiye), ikincilik ödülünü Barut Lara (Türkiye), üçüncülük ödülünü ise Magic Life Kalawy Imperial (Mısır) kazandı.

Listeye giren ilk 10 otel arasında 6'sının Türkiye'den seçildiği ilan edilirken, ödül kazanan otellerin, Coral Travel'ın 2013 yılında 30'a yakın ülkede, beş bin otelde konaklattığı 183 bin müşterisine uyguladığı anketler sonucunda belirlendiği ifade edildi.

İLK 10'A GİREN OTELLER İSE ŞÖYLE;

1. Kefaluka Resort (Ege – Türkiye)
2. Barut Lara (Akdeniz – Türkiye)
3. Magıc Life Kalawy Imperıal (Kızıldeniz – Mısır)
4. Maxx Royal Belek Golf & Spa (Akdeniz – Türkiye)
5. Glorıa Serenity Resort (Akdeniz – Türkiye)
6. Papillon Belvil Hotel (Akdeniz – Türkiye)
7. Iberostar Paraiso Del Mar (Meksika)
8. Gloria Golf Resort (Akdeniz – Türkiye)
9. Mercure Hurghada (kızıldeniz – Mısır)
10. The Leela Goa (Goa – Hindistan)

"Starway World Best Hotels" ödüleriyle ilgili açıklamalarda bulunan OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Genel Direktörü Coşkun Yurt "Turistlere yönelik hizmetlerin sürekli iyileştirilmesine büyük özen gösteriyoruz. Son 12 yıldır düzenli olarak müşteri anketleri gerçekleştiriyoruz. Anketleri 27 ülkedeki beş bin otelde gerçekleştirdik. Bu yılın kazananları 200 bin yakın müşterimize uyguladığımız anketler sonucunda belirlendi. Bu anketlerin sonuçları oteller hakkında gerçekçi ve objektif bir tablo ortaya koyuyor. Turistler ödedikleri bedele karşılık aldıkları hizmetin iyi ve kötü taraflarını belirterek gerçek bir değerlendirme yapıyorlar." diye konuştu.

2014 yılında OTI Holding'in grup olarak yüzde 10 ile 20 arasında büyüme hedeflendiklerini belirten Yurt, "2013 yılında hedeflediğimiz gibi, bilet satışları dahil 2.4 milyon turiste hizmet verdik. Yüzde 25 büyüdük. 2014'te yüzde 10 ile 20 arasında büyümeyi hedefliyoruz'' dedi.

Coral Travel bugün Rusya başta olmak üzere 27 ülkedeki 52 destinasyonda operasyonlar gerçekleştiriyor. 1994 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve 2013'te 2,4 milyon turiste hizmet veren OTI Holding iştiraki Coral Travel bu yıl Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya ve Gürcistan'dan sonra Türkiye'de de tur operatörü olarak faaliyetlerine başladı.

OTI Holding bugün turizmde tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, havacılık, otelcilik ve güvenlik gibi ana alanlarında 20 iştiraki ve 4 binin üzerinde profesyonel çalışanıyla, 52 destinasyonda, 5 kıtada hizmet verirken, OTI Holding’in en büyük şirketi olan Coral Travel ise Rusya başta olmak üzere 6 kaynak ülkeden 30’a yakın ülkeye operasyon gerçekleştiriyor. CİHAN

Yorumlar