Şölen ihracatta sektörün lideri oldu

Çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kek, şeker gibi alanlarda faaliyet gösteren Şölen, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından hazırlanan ‘2013 Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Firması’ listesinde 80. sırada yer aldı. Geçen...

Google Haberlere Abone ol
Şölen ihracatta sektörün lideri oldu

Çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kek, şeker gibi alanlarda faaliyet gösteren Şölen, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından hazırlanan ‘2013 Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Firması’ listesinde 80. sırada yer aldı. Geçen yıla göre sıralamada 6 basamak daha atlayarak yükselişine devam eden Şölen, ayrıca Türkiye Hububat, Bakliyat ve Yağlı Tohumlar kategorisinde ihracatta ‘sektör lideri’ oldu.

Yenilikçi ürünleriyle sürekli gelişim ve büyüme odaklı vizyonunu tüm çalışmalarına yansıtan Şölen, 200’ü aşkın ürün çeşidiyle 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. TİM 1000 listesindeki bu yükselişten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Şölen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, ihracatta yakaladıkları başarıda 2012 yılında kurdukları International Business Unit (IBU – Uluslararası İş Birimi) departmanının büyük katkısı olduğunu söyledi. Çoban, sözlerine şöyle devam etti: “Tüketiciye göre ürün ve marka sunarak, hedef müşteri yapısına uygun satış formatları oluşturuyoruz. Bu birimle 5 yılda en az iki bölgesel marka yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıca pazarları daha yakından tanımak için yurtdışı ofislerimizi de açmaya devam ediyoruz.”

CİHAN

Yorumlar