Şişecam Düzcam, Glasstec 2016 Fuarı'a katıldı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, "cam dünyasının kalbi" olarak nitelendirilen Glasstec 2016 Fuarı'nda üstün özellikli cam ürünlerini sergiledi. Şirketten...

Google Haberlere Abone ol
Şişecam Düzcam, Glasstec 2016 Fuarı'a katıldı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, "cam dünyasının kalbi" olarak nitelendirilen Glasstec 2016 Fuarı'nda üstün özellikli cam ürünlerini sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen Glasstec 2016 Fuarı'na katıldı. Şişecam Düzcam, 4 gün süren fuarda üstün özellikli cam ürünlerini tanıttı.

Sektör temsilcilerinin bir araya geldiği Glasstec 2016 Fuarı'nda ziyaretçiler, Şişecam Düzcam'ın standında enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyon kullanımına uygun geliştirdiği yeni ürünler hakkında bilgilendirildi. Şişecam Düzcam, yüksek performanslı marka ürünlerini sergilediği fuarda, sektör profesyonellerinden büyük beğeni topladı.

Avrupa'da 2'nci, dünyada ise 5'inci büyük üretici konumunda olan Şişecam Düzcam, Ar-Ge ve yatırım faaliyetlerini aralıksız sürdürerek pazarın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunma vizyonu ile enerji tasarrufu ve enerjinin korunmasına sadece üretim teknolojileri ile değil, geliştirdiği ürünlerle de hizmet etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar