Şişecam Cam Ambalaj'a 2 özel tasarım ödülü

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Cam Ambalaj, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nda 2 ödüle layık görüldü. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
Şişecam Cam Ambalaj'a 2 özel tasarım ödülü

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Cam Ambalaj, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nda 2 ödüle layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen yarışmanın ödülleri, İstanbul'da yapılan törenle verildi.

Avrupa'nın ve dünyanın 4. büyük cam ambalaj üreticisi olan, toplam 2,3 milyon ton/yıl üretim hacmine sahip Şişecam Cam Ambalaj, yapılan değerlendirme kapsamında tasarımını ve üretimini yaptığı 1'i içecek, 1'i gıda ambalajı olmak üzere 2 ödül almaya hak kazandı.

Dünya Ambalaj Örgütü'ne (World Packaging Organization-WPO) akredite olan Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'na bu yıl 11 kategoride 199 ambalaj başvurusu yapıldı. Yarışmaya başvuru yapan 199 ambalaj arasından 64 ambalaja ödül verildi.

Yorumlar