Selfy'liler yurtdışında da Whatsapp'tan ücretsiz mesajlaşıyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un yeni gençlik platformu Selfy, yeni kampanyası ile yurt içinde ve yurt dışında gençlerin Whatsapp'tan ücretsiz mesajlaşmasına...

Google Haberlere Abone ol
Selfy'liler yurtdışında da Whatsapp'tan ücretsiz mesajlaşıyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un yeni gençlik platformu Selfy, yeni kampanyası ile yurt içinde ve yurt dışında gençlerin Whatsapp'tan ücretsiz mesajlaşmasına imkan veriyor.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, yeni gençlik dünyası Selfy ile gençlere özel çeşitli avantajlar sunuyor. Eylül ayında 25 yaş ve altındaki gençlerin kullanımına sunulan Selfy ile gençler şimdi hem yurt içinde hem de yurt dışında Whatsapp üzerinden ücretsiz mesajlaşabilecek.

Gençlerin kendi kurallarını kendilerinin koyduğu yeni gençlik dünyası Selfy'nin Whatsapp kampanyasından faydalanmak isteyenler kısa mesaj göndererek ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla kampanyaya kayıt olabilecek.

Faturasız Selfy'liler, 30 günde bir tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yaparak kampanyadan yararlanabilecek. Faturalı Selfy'lilerin ise bu kampanyadan faydalanabilmeleri için 1 GB ve üzeri internet içeren her şey dahil bir tarifeye kayıtlı olması gerekiyor. Selfy'liler böylece birbirlerine ücretsiz olarak Whatsapp üzerinden video, fotoğraf ve sesli mesaj gönderebilecek ve bu gönderileri internet paketlerindeki kotalarını etkilemeyecek.

Selfy'liler Whatsapp kampanyası kapsamında yurt dışında da 50 MB'a kadar ücretsiz mesajlaşabilecek. Selfy'lilerin ücretsiz mesajlaşabileceği ülkeler ABD, Andora, Arnavutluk, Almanya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Belarus, Bosna, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Kuveyt, KKTC, Litvanya, Lichtenstein, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldovya, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Vatikan ve Yunanistan olarak sıralanıyor.

Yorumlar