SEDAŞ'tan canlı destek hattı uygulaması

SEDAŞ, aboneleriyle etkin iletişim sağlayabilmek ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla yeni bir iletişim hattı kurdu.

Google Haberlere Abone ol
SEDAŞ'tan canlı destek hattı uygulaması
Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), müşteri memnuniyeti arttırmak amacıyla tasarladığı canlı destek hattı uygulaması "WebChat'i" abonelerinin hizmetine sundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın elektrik dağıtım şirketlerinin çağrı merkezi performanslarına yönelik eleştirileri ve müşteri memnuniyetine ilişkin uyarıları üzerine, şirketler elektrik dağıtım bölgelerinde en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışmalarına hız veriyor.

SEDAŞ'tan yapılan açıklamada, abonelerle etkin iletişim sağlayabilmek ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla canlı destek hattı "WebChat" uygulamasının hayata geçirildiğini belirtildi.

Şirketin internet sitesi üzerinden kullanılmaya başlanan sistem sayesinde kullanıcılara daha hızlı ve güvenli iletişim sunulacağının ifade edildiği açıklamada, bu sayede abonelerin arıza ihbarı, şikayet ve taleplerinin anlık olarak iletilebileceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini arttıracak, tüm süreci uçtan uca yöneterek abonelerimizin ve çalışanlarımızın hayatını kolaylaştıracak, çözüm odaklı yeni uygulamalar ve inovatif projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. WebChat ile 'etkin iletişim, kusursuz hizmet' amacımıza artık bir adım daha yakınız.” değerlendirmesinde bulundu.

Uygulama, hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet verecek.

Yorumlar