Securitas Türkiye'den "Entegre Güvenlik Çözümleri"

- Securitas Türkiye "Entegre Güvenlik Çözümleri" modeli ile daha güçlü ve daha uzun süreli iş birliktelikleri sağlamayı amaçlıyor

Google Haberlere Abone ol
Securitas Türkiye'den "Entegre Güvenlik Çözümleri"

İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye, tek çözüm, tek sözleşme, tek muhatap bilinciyle geliştirdiği "Entegre Güvenlik Çözümleri" modeli ile daha güçlü ve daha uzun süreli iş birliktelikleri sağlamayı hedefliyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Securitas Türkiye dünyadaki yeni güvenlik trendlerini bir araya getirerek güvenlik hizmeti verdiği iş ortaklarının ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunuyor. Bu doğrultuda geliştirdiği "Entegre Güvenlik Çözümleri" modeli daha güçlü ve daha uzun süreli iş birlikteliklerini sağlıyor.

Tek çözüm, tek sözleşme, tek muhatap bilinciyle geliştirilen "Entegre Güvelik Çözümleri", iş ortaklarına uzman güvenlik hizmeti, danışmanlık, resepsiyon, itfaiye, güvenlik alanındaki teknoloji yatırımları ve teknik destek konularını tek bir çözümde birleştirerek sunuyor. Böylece iş ortaklarının ihtiyaçları dışında bir yatırım yapmalarının önüne geçilerek hem riskleri hem de maliyet optimize ediliyor.

Açıklamada verilen bilgiye göre,yaklaşık 11 bin çalışanı ile iş ortaklarına özel güvenlik çözümler sunan Securitas Türkiye, endüstriyel tesislerden enerji segmentine, telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe kadar birbirinden farklı segmentlerden 620 kuruluşa, 2 bin 66 noktada hizmet veriyor.

Securitas Entegre Güvenlik Çözümleri kapsamında ise, güvenlik hizmeti verilen projelerde göreve başlamadan önce masa başında iş ortakları ile birlikte projenin yapısı, takvimi ve ihtiyaçları ortaya konuluyor, sonrasında saha ziyareti gerçekleştiriliyor. Proje ziyaretinde güvenlik bakış açısı ile risk analizleri yaparak sahanın güçlü ve zayıf yönleri ortaya çıkartılıyor. İhtiyaçları tespit etmek ve bu ihtiyaçları iş ortağının firma kültür ve yapısına, projenin gereğine göre şekillendirmek Securitas'ın çözüm hazırlama sürecinde önemli bir rol oynuyor.

İnsanlı güvenlik hizmetleriyle teknolojinin bir araya geldiği Entegre Güvenlik Çözümleri ile güvenlik alanında minimum maliyetlerde optimum çözümler sunuyor.

Yorumlar