Seçimlere Doğru Parti Plakaları Uçtu

Seçimlere 2.5 ay kala, parti isimlerini simgeleyen araç plakalarının sahipleri de fırsatı kaçırmadı. 10 bin liralık araç 299 bin liraya satışa çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Seçimlere Doğru Parti Plakaları Uçtu

Seçime 2.5 ay kala internette satışa çıkan politik parti harflerini taşıyan plakalı vasıta sayısında yükseliş yaşanıyor. Fiyatlar ise dudak uçuklatıyor.

PİYASA DEĞERİNİN 30 KATINA SATIŞTA

AKP plakalı vasıtaların fiyatları 25 bin liradan başlayıp 299 bin liraya kadar çıkarken, MHP plakalı vasıtaların fiyatı 15 bin ila 106 bin lira, CHP plakalı vasıtaların fiyatı ise 10 bin 500 ila 75 bin lira içerisinde değişiyor.

'ARAÇ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR'

Piyasa ederi 10 bin lira bulunan 06 AKP 77 plakalı vasıta 299 bin liralık fiyatıyla değerinin 30 katına satışa sunulurken, otomobilin sahibi Hüseyin İshak, yaptığı izahatda, otomobilin hummalı alaka gördüğünü söyledi.

'HEDİYE ETMEK İÇİN ALDIM ANCAK...'

Çok sayıda bireyin kendisini arayıp, mesaj attığını dile getiren İshak 'Adayların kesinleşmesinin peşinden 1991 model Volkswagen Golf model aracımı bu fiyata satabileceğimi düşünüyorum' dedi. Aracı kendisinin de manevi abisine armağan etmek için fiyatının fazla aşırı fazla üzerinde aldığını aktaran İshak, şöyle devam etti: 'Ancak kendisi diğer ilden namzet olunca plaka boşa çıktı. Araç için fazla aşırı sayıda fiyat teklifi sağlayan var. İndirim yaparım. Ama fazla aşırı altına satmayı da düşünmüyorum.'

FOTOĞRAF ÇEKTİRENLER VAR

2 aracının daha olduğunu anlatım eden İshak '300 bin liralık lüks aracım bile bu vasıta kadar dikkat çekmiyor. Bu vasıtası bir yere park ettiğimde alaka hummalı oluyor. Gelip fotoğraf çektirenler bile var' diye konuştu. (Kaynak: Uzmanpara)

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar