Seabird Haliç-İzmir uçuşlarına başlıyor

Seabird Havayolları, hava ulaşımı ağına Haliç-İzmir uçuşlarını da ekledi. Deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını Türkiye’de ilk kez hayata geçiren Seabird, Haliç-İzmir seferlerine başlamaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Seabird Haliç-İzmir uçuşlarına başlıyor

Seabird Havayolları, hava ulaşımı ağına Haliç-İzmir uçuşlarını da ekledi. Deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını Türkiye’de ilk kez hayata geçiren Seabird, Haliç-İzmir seferlerine başlamaya hazırlanıyor. İki önemli metropolü birbirine bağlayacak gelişme hakkında İzmir’de düzenlenen basın toplantısına Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan bilgi verdi.

Haliç İzmir seferlerinin yolculara zamandan tasarruf sağlayacak alternatif bir ulaşım hizmeti sunduğunu kaydeden Arusan, “İzmir Türkiye’nin en önemli metropollerinden biri. Bu önemli liman kenti İzmir’de, alternatif bir ulaşım hizmetini hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Seabird, İzmir'i güney sahilleri ve Haliç’e uzanan bir alanda birbirine bağlayacak ve bu anlamda kent adına büyük bir marka değeri sağlayacak.” dedi.

İleride yapılması planlanan Yunan adaları uçuşları için de İzmir destinasyonunun önemli bir noktada olduğunu belirten Arusan, şöyle devam etti: “Seabird Havayolları olarak amacımız, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, İstanbul, Marmara, Ege ve Akdeniz’in birbirleri arasında hava ulaşımı yapılmayan kıyı kentlerini güvenli bir şekilde buluşturmak. Hizmet çıtamızı her geçen gün yükseltiyoruz. İleride Yunan adalarına da uçuşlar sağlayacak çalışmalarımız sürüyor.”
Basın açıklamasına katılan gazeteciler, Seabird Havayolları’na ait deniz uçağı ile mini bir şehir turu yapma fırsatı da buldu. Türkiye’nin Marmara, Ege ve Akdeniz’deki kıyı kentlerine 18 kişilik De-HavillandDHC-6 TwinOtterdeniz uçakları ile uçuş keyfi sunan Seabird, alternatif bir ulaşım anlayışı olarak öne çıkıyor.
CİHAN

Yorumlar