Savranoğlu Grup’tan İzmir’e 47 milyon dolarlık alışveriş merkezi

İzmirli Savranoğlu Grubu, 47 milyon dolarlık yatırımla İzmirpark Alışveriş Merkezi’ni açıyor. Hatay, Şirinyer, Karabağlar ve Bozyaka'nın kavşak noktasında yer alan İzmirpark, yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlayacak. İzmir'in köklü...

Google Haberlere Abone ol
Savranoğlu Grup’tan İzmir’e 47 milyon dolarlık alışveriş merkezi

İzmirli Savranoğlu Grubu, 47 milyon dolarlık yatırımla İzmirpark Alışveriş Merkezi’ni açıyor. Hatay, Şirinyer, Karabağlar ve Bozyaka'nın kavşak noktasında yer alan İzmirpark, yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlayacak. İzmir'in köklü şirketlerinden olan Savranoğlu deri, otelcilik, inşaat ve, zeytinyağı sektörlerinde Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alıyor. Grubun ilk alışveriş merkezi yatırımı olan İzmirpark, sonbaharda açılacak.

Tanıtım toplantısında konuşan Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, yatırımlardan doğan kazançlarını yine İzmir için harcamayı vizyon edindiklerini söyledi. İzmirpark’ta 47 milyon dolarlık yatırımla yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini belirten Savranoğlu, bulunduğu semtin gayrimenkul fiyatlarının da arttığını, her zaman ihtiyaçları karşılamaya yönelik yatırımlar yapmayı planladıklarını, bu sebeple Karşıyaka'da 'Best Western Business Otel’ projelerinin de eşzamanlı devam ettiği bilgisini verdi. İzmirlilerin alışveriş alışkınlıklarının değiştiğini ve İzmirpark'ı da bu bilinçle hayata geçirdiklerini söyleyen Savranoğlu, “İzmirpark zaman, mesafe, sunduğu içerik, fiyat gibi pek çok konuda İzmirlilerin yaşamına avantajlar getirecek. Yüksek yaşam standartlarında oluşturulan İzmirpark çevresini geliştirecek, insanları eşitleyecek, bulunduğumuz bölgeye çağdaş ve modem yaşam tarzı ve yaşam alanları sunacak.” dedi.

‘15 DAKİKA ERİŞİM NOKTASINDA 300 BİNDEN FAZLA KİŞİNİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK’

Alışveriş merkezinin kiralama ve gayrimenkul danışmanlığını üstlenen Retail Vision Genel Müdürü Dr. Şükrü Aslanyürek de İzmirpark'ın marka tercihlerinde sona yaklaşıldığını belirterek, bulunduğu semtte kaliteli ürün, doğru fiyat ve akıllı alışveriş politikasıyla geliştirildiğini, ziyaretçilerinin iyi ve kaliteli vakit geçirmesi, keyifle ve güvenle alışveriş yapması ve eğlenmesi amacıyla bütün ekibin tutkuyla çalıştığını ifade etti. Aslanyürek, amaçlarının 15 dakika erişim mesafesindeki yaklaşık 300 binden fazla kişinin temel ihtiyaçlarını tek noktada, zaman ve paradan tasarruf ettirerek karşılamak olduğunu kaydetti.

Proje yöneticisi Murat Erman da İzmirpark’ın şehrin en yoğun iş ve yerleşim bölgelerinden Hatay, Şirinyer, Karabağlar ve Bozyaka'nın kesişme noktası olan Yağhaneler'de bulunduğunu aktardı. Toplam 93 markasıyla hayata geçecek alışveriş merkezinde, 32 bin metrekare alanda hazır giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük ve orta boy mağazalar, süpermarket sinema, oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, kafeterya ve restoranlar, moda ve kişisel bakımdan takı ve bebek gereçlerine kadar geniş butik mağaza çeşitleri yer alıyor. CİHAN

Yorumlar