Şark köşesinden oturma grubuna büyük ilgi

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı'nda, birbirinden ilginç desen ve dizayndaki ürünler büyük ilgi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
Şark köşesinden oturma grubuna büyük ilgi

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı'nda, birbirinden ilginç desen ve dizayndaki ürünler büyük ilgi görüyor. Fuara katılan İnegöllü bir firma tarafından getirilen şark köşesi tasarımlı koltuk takımları görenleri hayran bırakıyor.

MODEKS 2014 2. Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 Mart'ta düzenlenen törenle açıldı. Fuar, 175 markanın katılımıyla 3 ayrı salon ve fuaye alanı ile birlikte toplam 20 bin metrekare alanda düzenlendi.

SAĞLIK AÇISINDAN DAHA YARARLI

Fuara, İnegöl’den katılan Mobisse Mobilya tarafından üretilen şark köşesi ürünler, fuarın belki de en çok ilgi gören ürünleri oldu. Firma Satış Sorumlusu Celalettin Ergün, aksesuar başta olmak üzere masa, sehpa ve TV ünitesi gibi geniş bir ürün portföyde üretim yaptıklarını belirtti.

Şu anda 12 ülkeye ve yurt içindeki iç pazara ürün sunduklarını anlatan Ergün, “Bunun yanında, sedirlerimiz şark köşesi de denen sedirlerimiz mevcut. Bunlarda da Marmara bölgesi distribütörü ve dış pazarlama sektöründeyiz. Bu fuarın en çok dikkat çeken ürünlerinden biri de bu sedir veya şark köşesi ürünleri.” dedi.

Şark köşesi sedir ürünlerinin, tarih ve geçmişi andırdığı için oldukça dikkat çektiğinin altını çizen Ergün, ürünlerin üzerlerinin ise tamamen halı kaplı olup, ahşap ve çam veya çam panelden yapıldığını söyledi. Eskitme doğal ve ceviz renkleri olan şark köşesi ürünlerin on farklı halı deseni ile kaplanabileceğini anlatan Celalettin Ergün, istenen halı deseninden istenen iskeletin üzerine döşeme yapılarak ürün oluşturulabildiğini ifade etti. Ergün üç, iki ve bir koltuk mantığı ile üretilen şark köşesinin istenen yere göre ölçü alınıp yapılabildiğini kaydetti.

Şark köşesi ürünlerin fiyatının 2 bin 500 lira ile istek ve seçeneğe göre 7-8 bin liraya kadar çıktığını anlatan firma satış sorumlusu Celalettin Ergün, “İlgi aslında çok iyi, biz yurt dışında da fuarlara katıldık. Türkiye’de ise hem İstanbul hem İnegöl fuarlarında gelen vatandaşlarımızın en çok beğendiği ürünler bunlar. Bunların tek sıkıntısı fazla bilinmemezliği. Biz de bunları daha çok tanıtmaya çalışıyoruz. Şu anda inanıyoruz ki insanlar bunları gördükçe ilgi talep daha da artacaktır.” diye konuştu.

Firma satış sorumlusu Celalettin Ergün, şark köşesi ürünlerin normal koltuklara göre daha sert olduğu için sağlık açısından da daha yararlı olduğunu sözlerine ekledi.



CİHAN

Yorumlar