Şanlıurfa’da çağrı merkezi açtı, 350 eleman istihdam edecek

Vodafone Türkiye, Şanlıurfa Çağrı Merkezi’ni devreye aldı. Toplam 40 milyon lira yatırıma mal olan merkezde 350 eleman istihdam edilecek.

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfa’da çağrı merkezi açtı, 350 eleman istihdam edecek

Vodafone Türkiye, Şanlıurfa Çağrı Merkezi’ni devreye aldı. Toplam 40 milyon lira yatırıma mal olan merkezde 350 eleman istihdam edilecek.

Bu yatırım ile ayda 3 milyon dakika, senede 36 milyon dakika çağrının cevaplanacağı tahmin ediliyor.



Şanlıurfa Çağrı Merkezi törenle açıldı. Törende Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Kurul Üyesi Galip Zerey, Vodafone abonelerinin çağrılarını aldı.

Galip Zerey, şunları ifade etti:

“Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde faaliyet yürüten çağrı merkezlerinin istihdamı artırıcı ve ekonomiyi güçlendirici yönde katkıları var. Dünyanın önde gelen markalarından Vodafone'un Türkiye'de olması bizi çok memnun ediyor. Vodafone'un çok önemli yatırımları ve Ar-Ge faaliyetleri bulunuyor. Yani ekonomimize katkıları çok. Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi'nin de çok önemli katkıları olacağı kanaatindeyiz. Vodafone'un yanında olduğumuzu belirtmek adına buradayız ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Genç arkadaşlarımız burada aldıkları eğitimle hem kendilerini geliştirecekler, hem ailelerine hem de ülke ekonomisine katkı sunacaklar."


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt de “Yatırımlarımızla Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı ve ülkemizi daha iyi, daha donanımlı bir geleceğe taşımayı görev addediyoruz. Vodafone Türkiye olarak yatırımlarımız 12 milyar lirayı aştı. Faaliyetlerimizin odağına abonelerimizi koyuyoruz. Büyüme grafiğimiz ve artan abone sayımıza paralel, müşteri taleplerine mükemmel cevap verebilmek için bu alanda yatırımlarımızı artırıyoruz. Müşterilerimize 7/24 hizmet veren çağrı merkezlerimiz, yatırımlarımızın önemli bir odağını teşkil ediyor. Çağrı merkezlerimizi kurumsal sorumluluğumuzun bir bölümü olarak görüyor ve Anadolu’da istihdama katkı sunmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Çağrı merkezlerimiz Anadolu’nun muhtelif illerinde faal. Şanlıurfa Çağrı Merkezimiz de Anadolu’ya yatırımlarımızın en yeni halkası olarak bu konuya verdiğimiz önemin somut bir emaresidir.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar