"Samsung Galaxy Note 7" yakında Türk Telekom mağazalarında

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, dünya tanıtımı 2 Ağustos'ta gerçekleştirilen Samsung Galaxy Note 7'yi yakında Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
"Samsung Galaxy Note 7" yakında Türk Telekom mağazalarında

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, dünya tanıtımı 2 Ağustos'ta gerçekleştirilen Samsung Galaxy Note 7'yi yakında Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, dünya çapında 2 Ağustos'ta tanıtılan Samsung Galaxy Note serisinin son üyesi Galaxy Note 7'yi 36 aya varan taksit seçenekleri ile yakında mağazalarında satışa sunacak.

Türk Telekom müşterileri, sadece Türk Telekom'un sunduğu Fiber Güçlü GiGA 4.5G teknolojisiyle 1 gbps hızına ulaşabilen Galaxy Note 7'ye, Gear VR hediyesiyle birlikte sahip olacak. Yeni Gear VR, bir önceki sürüme göre daha büyük lenslere sahip ve 101 derecelik açısıyla tamamen doğal bir his veriyor. Samsung'un Super AMOLED ekranlarıyla kullanıcılar saniyede 60 kare görüntüleyerek çok daha net bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilecek.

Akıllı cihazda büyük ekran tercih eden kullanıcılar için tasarlanan Galaxy Note 7, gelişmiş S Pen özelliği ile öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 7'nin sahip olduğu gelişmiş S Pen özelliği sayesinde kullanıcılar, yaratıcı fikirlerini ekran kilidini açmadan not olarak telefona kaydedebiliyor.

S Pen özelliği, kullanıcıların Akıllı Seçim özelliği ile kolaylıkla GIF animasyonları yaratmasına ve paylaşmasına imkan tanıyor. Temassız komutta yer alan büyüteç fonksiyonu ile üzerinden geçerek ekranda istenilen noktanın yakınlaştırılması sağlanıyor. Ayrıca istenilen dile anında çeviri yapabilen çeviri fonksiyonu da Galaxy Note 7'nin öne çıkan diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Galaxy Note7 sahip olduğu parmak izi okuma, iris tarama teknolojisi ve gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama özellikleri sayesinde en üst düzeyde güvenlik sunuyor.

Yorumlar