Samsun Otoshow Fuarı

- Iveco'nun, 2016'da "Yılın Kamyonu" seçilen yeni Eurocargo'su ile 2015 "Uluslararası Yılın Vanı" Daily, 2013'teki "Yılın Kamyonu" Stralis ve Astra HD9'unun yeni modelleri Samsun'da görücüye çıktı

Google Haberlere Abone ol
Samsun Otoshow Fuarı

SAMSUN (AA) - Iveco'nun, 2016'da "Yılın Kamyonu" seçilen yeni Eurocargo'su ile 2015 "Uluslararası Yılın Vanı" Daily, 2013'teki "Yılın Kamyonu" Stralis ve Astra HD9'unun yeni modelleri, Samsun Otoshow Fuarı'nda tanıtıldı.

İlk-El Otomotiv Samsun Iveco Satış Müdürü Ertan Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, misafirlere en karakteristik Iveco ürünlerini görme fırsatı sunduklarını söyledi.

Hafif araç kategorisinin yıldızı Daily'nin standart ve 8 otomatik ileri vitesli hi-matic versiyonuyla yerini aldığını belirten Şahin, "Uluslararası tanıtımı yakın zamanda yapılan orta menzilli Eurocargo ve Hi-Way ve Hi-Road versiyonlarıyla da Stralis hedef kitle ile buluştu. Iveco'nun, Avrupa'nın en yeni salınım düzenlemelerine uygun olan Euro 6 modellerinden orta ağırlık sınıfında yeni Eurocargo, ağır sınıfta ise Stralis ziyaretçilerin ilgi odağı oldu." dedi.

Şahin, 2016 yılının kamyonu seçi̇len yeni̇ Eurocargo'nun da görücüye çıktığını bildirerek, şunları kaydetti:

"120E19 modeli ile etkinlikte yerini alan Eurocargo, şehiriçi taşımacılıkta insana ve çevreye yönelik duyarlılığı ile öne çıkıyor. Yenilenmiş tasarımı ve işlevselliği ile Daily ve Eurocargo'nun şık çizgilerini koruyan yeni Eurocargo, motor, güvenlik, konfor, düşük maliyet ve çevresel sürdürülebilirlik konusunda büyük yenilikler sunuyor. 2016'da 'Yılın Kamyonu' seçilen yeni Eurocargo, 2013'te 'Yılın Kamyonu' seçilen Stralis ve 2015'te 'Yılın Vanı' seçilen Daily’nin izlediği çizgiyi takip ederek Iveco'daki ürün gamını tamamlıyor. Yeni Eurocargo aynı zamanda egzoz gazları için tekil after-treatment, pasif dizel partikül filtresiyle (DPF) HI-SCR sistemini kullanan tek Euro 6'lı araç olma özelliğine sahip. HI-SCR sistemi, egzoz gazının resirküle edilmesi yerine temiz havanın alınması prensibiyle yanma sürecini değiştirmeyen yegane salınım kontrol çözümü sunuyor."

Şahin, 2015'te "Uluslararası Yılın Vanı" seçilen Daily'nin de 3 farklı versi̇yonunun da tanıtımda yer aldığını anlattı.

Öte yandan Samsun Otoshow Fuarı'na otomobilseverler büyük ilgi gösteriyor. 12 otomobil üreticisi firmasının katıldığı fuarda, 2016 yılının modelleri ve 2017 yılında piyasaya çıkacak araçlar sergileniyor.

Fuar, 7 Eylül'e kadar açık kalacak.


Yorumlar