Sahibini tanıyan ofis koltuğu üretti

Ofis mobilyası üreticisi Bürotime, yeni ofis koltukları serisinde sahibini tanıyan tasarım geliştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sahibini tanıyan ofis koltuğu üretti

Ofis mobilyası üreticisi Bürotime, yeni ofis koltukları serisinde sahibini tanıyan tasarım geliştirdi. Yeni tasarım Frame, sahibini tanıyarak vücut şekline uyum sağlıyor.

Tasarımlarında ofis çalışanlarının konforu ve sağlığını temel ilke edinen Bürotime, yeni tasarımı Frame ile yeni bir ergonomi sunuyor. Sırt bölgesinde bulunan hareketli parçalarıyla oturanın fiziksel yapısına göre şekil alan Frame, omurgayı destekleyerek ofis çalışanlarının bitmez çilesi olan sırt ve bel ağrılarının önüne geçmeye yardımcı oluyor. Bürotime'den yeni tasarımın hakkında yapılan yazılı açıklamada, "Modern çalışma hayatında insanlar, bir çalışma gününün yaklaşık yüzde 60’ını çalışarak geçiriyor. Bu da, günde 288 dakikaya (4,8 saat) denk geliyor. Böyle bir durumda yüzde 5’lik bir başarı elde edilmesi, 14 dakika fazladan verimli çalışma anlamına geliyor. 14 dakika yaratıcılığın, çalışan tarafından 14 dakika daha yenilikçilik uğruna kullanılabilecek bir fırsat olduğuna inanan Bürotime, üstün ergonomiye sahip bir ürün ile tüketiciye ulaşıyor." ifadelerine yer verildi.

2 farklı tasarım seçeneği bulunan ve sahibini tanıyan Frame’nin nefes alabilen fileli veya standart sırt desteği seçenekleri, yüksekliğinin yanı sıra yönü de ayarlanabilen kolçakları, çalışırken konforlu oturma şekli sağlaması gibi özellikleri bulunuyor. CİHAN

Yorumlar