Sahibinden.com’un “Ustalar ve Hizmetler” kategorisi büyüyor

İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com'un, “Ustalar ve Hizmetler” kategorisi, üye sayısını bir yıl içinde yüzde 60 artırdı. Sahibinden.com açıklamasına göre...

Google Haberlere Abone ol
Sahibinden.com’un “Ustalar ve Hizmetler” kategorisi büyüyor

İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com'un, “Ustalar ve Hizmetler” kategorisi, üye sayısını bir yıl içinde yüzde 60 artırdı.

Sahibinden.com açıklamasına göre, sahibinden.com’un, tesisat ve elektrik işlerinden oto ve lastik tamirine, koltuk döşemesinden nakliyeye kadar birçok farklı alanda hizmet sunan ustaları bir araya getirdiği "Ustalar ve Hizmetler" kategorisi, üye sayısını bir yıl içinde yüzde 60 artırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinin tüm Türkiye'den büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Hizmet sektöründe arz piyasasının dağınık ve kontrolsüz olduğunu ifade eden Biçer, sahibinden.com olarak hizmet arayanlara güvenli bir kaynak oluşturmanın yanı sıra el emeği ile çalışan ustalar için de önemli bir tanıtım platformu sunduklarını bildirdi.

"Ustalar ve Hizmetler” kategorisinde yer alan tüm hizmet sağlayıcılarının kimlik ve ticari bilgileri ile birlikte site tarafından doğrulama işlemine tabi tutulduğunu aktaran Biçer, "Böylece kullanıcılar açısından güvenli bir rehber oluşturuyoruz. Bugün, ticari bilgileri kontrol edilmiş 15 binin üzerinde üyemiz bulunuyor. Diğer taraftan hizmet alanların ustaları puanlayabildiği ve yorumlarını paylaştıkları sistemimiz kendi içinde tavsiye mekanizması da oluşturmuş durumda. Şimdiye kadar 3 binden fazla yorumun yer aldığı sistemimizde herkes gönül rahatlığıyla, güven duyarak, almak istedikleri hizmetin ustasını seçebiliyor." ifadelerini kullandı.

Biçer, "Ustalar ve Hizmetler" kategorisinden ev tadilatı, araç servisi ve nakliye ile ilgili hizmetlerin daha fazla arandığını belirterek, bu hizmeti sağlarken hiçbir komisyon almadıklarını ve müşteri memnuniyetini gözeterek, hizmet sektörünü canlandırdıklarını dile getirdi.

Yorumlar