Rixos Rusya’da ilk otelini açıyor

Lüks otelciliğin en önemli markalarından Rixos, Rusya’daki ilk otelini Soçi’de açmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Rixos Rusya’da ilk otelini açıyor

Lüks otelciliğin en önemli markalarından Rixos, Rusya’daki ilk otelini Soçi’de açmaya hazırlanıyor. 2014 Kış Olimpiyatları öncesi hizmete girecek olan Krasnaya Polyana Sochi, Rixos’un Rusya’daki ilk oteli olacak.

Rixos’tan yapılan açıklamada, yeni otelin ultra lüks hizmet anlayışı ve modern mimarisiyle Rusya’da konuklarını ağırlayacağı ifade edildi. Krasnaya Polyana otelinin, Uluslararası Soçi Havaalanı’na 42 kilometre uzaklıkta olduğu belirtilen açıklamada, ayrıca otelin bulunduğu bölgeye hızlı trenle de ulaşılabileceği belirtildi.

Otelin bulunduğu yerleşim alanının Kafkas Dağları’na bakan eşsiz bir manzaraya sahip olduğu belirtilirken, otel odalarının Premium, Superior, Deluxe, Junior, Executive Presidential ve Royal Suitler olmak üzere 7 farklı oda kategorisinde hizmet sunacağı bilgisi verildi.
Açıklamada ayrıca, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin görüşlerine de yer verildi.

Kış Olimpiyatları öncesi Rusya’daki ilk oteli açmalarının şirket için oldukça önemli olduğunun ifade eden Tamince, “Rixos Hotels olarak biz de bu dev projede yerimizi aldık. Rusya’nın gözde kış turizmi merkezlerinden biri olan ve dev bir yatırımla olimpiyatlara hazırlanan Soçi’deki otelimiz misafirlerimize hizmet vermeye hazır. Hem yeni yıla yeni bir destinasyonla girmenin hem de dünyanın gözü Soçi’nin üzerindeyken Rixos Hotels olarak burada yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Antalya’da 2000 yılında Fettah Tamince tarafından kurulan Rixos, aralarında Mısır, Kazakistan, Libya, Ukrayna ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu pek çok ülkedeki otelleri ile müşterilerine hizmet veriyor.
CİHAN

Yorumlar