Renault Trucks'tan 0 faiz fırsatı

Şirketin müşterilerine sunacağı sonbahar kampanyası 19 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

Google Haberlere Abone ol
Renault Trucks'tan 0 faiz fırsatı
Renault Trucks, müşterilerine 0 faiz ve bakım avantajı sunan sonbahar kampanyası başlatıyor. 19 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında 2016 model Euro 6 araçlar, 24 aya kadar yüzde 0 faiz avantajı ile sunulacak.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, sonbahara özel hazırlanan kampanya ile müşterilerine filosunu en karlı şekilde Euro 6 standartlarına yükseltme imkanı sunuyor.

Yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleri ile müşterilerinin karlılığını arttırmayı hedefleyen ve yeni kampanyayla satın alma avantajını birlikte sunan Renault Trukcs, 10 bin avro peşinatla 24 aya kadar yüzde 0 faiz avantajı sağlıyor. Ayrıca 36 ayda yüzde 0,10, 48 ayda yüzde 0,18'den başlayan düşük faiz alternatiflerinin sunulduğu kampanya kapsamında 70 bin avro, 75 bin avro ve 80 bin avroluk kredi desteği alınabiliyor.

Kampanya çerçevesinde aracın trafiğe çıkış tarihinden itibaren 2 yıl boyunca yapılacak dört bakım da hediye edilmekte.

Açıklamada kampanyaya ilişkin görüşleri yer alan Renault Trucks Pazarlama ve Satış Direktörü Özkan Çelik, Euro 6 standartlarındaki çekicilerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Bu nedenle yıl bitmeden müşterilerimize birçok avantajı bir arada sağlayarak Euro 6 standartlarına geçmelerini amaçladık. Yeni kampanya ile Renault Trucks olarak 2016 model Euro 6 çekicilerimizi hem 0 faiz, hem de bakım avantajlarıyla sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar