RBS Bank Türkiye'den Çıkıyor

İngiltere'nin en büyük bankalarından RBS, Türkiye'deki varlıklarını satmayı ya da kapatmayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
RBS Bank Türkiye'den Çıkıyor

İngiltere'nin en kocaman bankalarından Royal Bank of Scotland mühim bir karar aldı. Banka Türkiye'deki varlıklarını satmayı ve ya kapatmayı planlıyor.

DEVLET KONTROLÜNDE

RBS Bank İngiliz edvelitinin kontrolünde bir yapıya sahip.

ZARAR EDİYOR

Royal Bank of Scotland (RBS) ziyan ediyordu. 2008'de dev yurt yardımlarıyla iflasın eşiğinden dönen banka bu tarihten buyana ziyan açıklıyor. Bununla ortak İngiltere'nin en kocaman kamuya ilişkin bankası 2013'teki 9 milyon Poundluk zararını 2014'te 3,5 milyon Pound'a indirmiş durumda.

ZARARDAN KURTULMAK İÇİN

Banka zarardan çıkabilmek için dev işten çıkarmalara başvurmuş durumda.

AYRINTILAR GELİYOR...

GÜNCEL FAİZ ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar

Librarian Bu RBS Yeni Dünya Düzeni’ne uyum sağlayamamış bir bankadır [bkz: Jonathan Ford, “Britain needs RBS and its investors to have their day in court” (title over one column) Inside Business, © The Financial Times Limited 2017 No.39,484 Monday 29 May 2017, p.14].
Murat Aygen “Cumhuriyet'in fabrikaları bir bir kapanıyor” (tek sütun üzerine) başlıklı haberi, Cumhuriyet gzt., İmtiyaz Sahibi Cumhuriyet Vakfı adına Orhan Erinç, Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, Yazıişleri Müdürü Bülent Özdoğan, Sorumlu Müdür Abbas Yalçın, ISSN 977-1300-0934, Yıl 92 Sayı 33254, Pazar 06 Kasım 2016, Baskı DPC Doğan Medya Tesisleri Hoşdere Yolu 34850 Esenyurt İstanbul, s.16