Rahmi Koç İsyan Etti: Nişantaşı'ndaki Kiralar Bizi Aştı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç şaşırtan bir çıkış yaptı. 'Nişantaşı'ndaki kiralar bizi aştı' diyen Koç, bölgedeki fiyatların astronomik olduğuna dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Rahmi Koç İsyan Etti: Nişantaşı'ndaki Kiralar Bizi Aştı

RMK Classic Giyim'i kurarak ABD'li marka Brooks Brothers'ı Türkiye'ye getiren Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, 1994'te kurduğu İngiliz tarzı giysi markası Edwards'ı da atağa kaldırdı. Edwards'ın da bundan sonra RMK Classic Giyim çatısı altında olacağını açıklayan Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, 'Yeni bir yapılanma sürecine girildi. Yakında Akmerkez'de yeni bir mağaza açacağız. Hedefimiz 5 yılda 15 mağazaya ulaşmak. Bu süreçte markayı daha müsait fiyatlı, ulaşılabilir bir seviyede konumlandıracağız' dedi.

YURTDIŞINA AÇILACAK

Edwards'ın halihazırda Kalamış ve Zincirlikuyu'da 2 mağazası olduğunu hatırlatan Kuran, yeni dönemde, komşu devletler başta olmak üzere bayiliklerle yurtdışında da açılma planı olduğunu söyledi. Markanın eskiden marin ve hususi dikim ağırlıklı bir konsepti olduğunu kaydeden Kuran, 'Şimdi genç ve erişilebilir bir duruma gelecek. 10 dolayları markanın satışı olacak. Ayrıca tasarımcılara yer verilecek ve hususi dikim sürecek. Brooks Brothers'ın genç koleksiyonu Red Fleece de Edwards'ta satılacak' dedi.

'NİŞANTAŞI KİRALARI SINIRI AŞTI'

Füsun Kuran, İstanbul'da 2 mağazası bulunan Brooks Brothers'ın da mart ayının başında Ankara'daki ilk mağazasını açtığını söyledi. Bu sene bitmeden İzmir ve Adana'da da mağaza açacaklarını ifade eden Kuran, '5 yılda 4 mağaza daha açacağız. Nişantaşı'nda da olmak isterdik lakin Abdi İpekçi Caddesi'nde 250 metrekare bir mağaza için 50 bin Euro artı stopaj gerekiyor. Sıfırdan başlayanlar için ticaret yapılacak sınırı aştı' dedi. (Kaynak:Habertürk)

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar