PTT'den "Milli Parklar" konulu anma pulu

ANKARA (AA) - PTT, "Doğal Koruma Alanları ve Milli Parklar" konulu anma bloğu ile ilk gün zarfını satışa sunacak. PTT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
PTT'den "Milli Parklar" konulu anma pulu

ANKARA (AA) - PTT, "Doğal Koruma Alanları ve Milli Parklar" konulu anma bloğu ile ilk gün zarfını satışa sunacak.

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şirketin 2014'te Küre Dağları Milli Parkı ile başlattığı "Doğal Koruma Alanları ve Milli Parklar" konulu anma pulu serisine 2015'te Kazdağı Milli Parkı, 2016'da Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı ile devam edildi.

2016 yılı Pul Emisyon Programı'nda yer alan "Doğal Koruma Alanları ve Milli Parklar" konulu anma bloğu, yarın 3 lira 20 kuruş bedelle, söz konusu pula ait ilk gün zarfları ise Kars ve Erzurum olmak üzere 4'er lira bedelle PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satılacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte Kars ve Erzurum Çarşı PTT Merkez Müdürlüklerinde "Doğal Koruma alanları ve Milli Parklar 12.07.2016 KARS" ve "Doğal Koruma Alanları ve Milli Parklar 12.07.2016 ERZURUM" ibareli ilk gün damgaları kullandırılacak.

Yorumlar