PTT'den "15 Temmuz Şehitler Günü" konulu anma pulu

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından bastırılan 15 Temmuz Şehi̇tler Günü (Mi̇lleti̇m Büyüksün) konulu anma pulu ve söz konusu anma puluna ai̇t i̇lk gün zarfı...

Google Haberlere Abone ol
PTT'den "15 Temmuz Şehitler Günü" konulu anma pulu

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından bastırılan 15 Temmuz Şehi̇tler Günü (Mi̇lleti̇m Büyüksün) konulu anma pulu ve söz konusu anma puluna ai̇t i̇lk gün zarfı, bugün tedavüle sunuldu.

PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, 15 Temmuz Şehi̇tler Günü (Mi̇lleti̇m Büyüksün) konulu anma pulu ve söz konusu anma puluna ai̇t i̇lk gün zarfının tanıtımı dolayısıyla PTT Pul Müzesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz 2016'nın ülke açısından önemli bir milat olduğunu ifade etti.

İlk günden itibaren kurum olarak çok önemli bir sınav verdiklerini belirten Bozgeyik, PTT AŞ'nin 40 bin çalışanıyla ilk saatlerden itibaren 78 milyon Türkiye vatandaşı gibi kendisini tankların önüne attığını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önüne siper ettiğini dile getirdi.

Kenan Bozgeyik, "Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın canına kast eden hainlere karşı bu teşkilatta karşılıksız kalmadı. İlk andan itibaren her şeyiyle meydanlarda dimdik ayakta durmaya çalıştı." diye konuştu.

Bugünün anısına "Milletim Büyüksün" konulu anma pulunu yayınladıklarını ifade eden Bozgeyik, "Gerçekten bu millet büyük. Bu milletin büyüklüğüne yakışır bir davranışla gerçekleştirdiği bu karşı koyuşa biz de tarihe not düşebilmek için pul yaptık." dedi.

Bu acıların ve zorlukların tekrar yaşanmaması dileğinde bulunan Genel Müdür Bozgeyik, konuşmasının ardından anma pulunu ve ilk gün zarfını imzaladı.

Yorumlar