Peugeot'dan ekim ayı kampanyaları

İSTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye, yeni araç almak isteyen müşterilerine bu ay özel fırsatlar sunacak. Peugeot Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket...

Google Haberlere Abone ol
Peugeot'dan ekim ayı kampanyaları

İSTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye, yeni araç almak isteyen müşterilerine bu ay özel fırsatlar sunacak.

Peugeot Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, gelişmiş teknolojileri, yakıt cimrisi performanslı motorları ve i-Cockpit ile sıra dışı sürüş keyfi sunan modellerine sahip olmak isteyen tüketiciler için farkı kampanyalar hazırladı.

Peugeot 208 modelinde 15 bin lira ve 15 aya varan sıfır faizli kredi imkanı sunulurken, Peugeot 308'in tüm versiyonlarında geçerli 3 bin liraya kadar kampanya indirimine ek olarak 30 bin lira 20 ay sıfır faizli kredi seçenekleri imkanı tanınıyor.

Yeni SUV görünümüne kavuşan, donanım ve teknolojisi arttırılan, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzımanı sunmaya başlayan Yeni SUV Peugeot 2008'de, 40 bin lira 36 ay yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Tüketiciler, Peugeot 508 Active ve Allure versiyonlarında geçerli 3 bin 500 liraya kadar kampanya indirimine ek olarak, 40 bin lira ve 20 aya varan sıfır faizli kredi imkanına sahip olacak.

Peugeot 301 Allure HDi versiyonunda, 5 bin liralık kampanya indirimine ek olarak 15 bin lira 15 ay sıfır faizli kredi fırsatı sunulurken, hafif ticari ürün gamının başarılı modellerine sıfır faiz ile sahip olma fırsatı sağlanacak.

Tüketiciler, Bipper Tepee'de 15 ay vade ile 15 bin lira krediyi, Partner Tepee'de 20 ay vade ile 30 bin lira krediyi ve Boxer'da 12 ay vade ile 50 bin lira krediyi sıfır faiz kredi ile kullanabilecek.

Yorumlar