"Peugeot ekibi, ralli şampiyonasında liderliği korumak istiyor"

İSTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 24-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 6. ayağına...

Google Haberlere Abone ol
"Peugeot ekibi, ralli şampiyonasında liderliği korumak istiyor"

İSTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye destekli Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 24-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 6. ayağına hazırlanıyor. Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile yarışan milli sporcular, İstanbul Rallisi'ni de başarıyla tamamlayarak liderliğini korumayı hedefliyor.

Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, şampiyonada sezonun 6. yarışı TÜYAP 37. İstanbul Rallisi, İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından 24-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. 2 günlük zorlu toprak ralli, Intercity İstanbul Park ve çevresinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Park Oto Pazarı'ndan verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde, ekipler Göçbeyli ve Oruçoğlu özel etaplarının ardından Intercity İstanbul Park'ta yer alan seyirci özel etabında mücadele edecek. Bu etap sonrası rallinin ilk günü tamamlanmış olacak.

Rallinin ikinci gününde heyecan, Göçbeyli ve Oruçoğlu etaplarında devam edecek. Bu iki özel etabın ikişer kez geçilmesinin ardından Intercity İstanbul Park'ta yer alan Redbull.com Power Stage etabı ile yarış sona erecek. Ekipler, TÜYAP 37. İstanbul Rallisi'ni 15.30'dan itibaren İPOP’taki finiş podyumunda tamamlayacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda halihazırda 73 puanla lider durumda bulunan Peugeot Sport Türkiye destekli Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, İstanbul Rallisi'ni de başarıyla tamamlamayı hedefliyor.

Yorumlar