Pegasus, Felis'te 11 ödül aldı

İSTANBUL (AA) - Pegasus, dijital kampanyalarıyla Felis'te 3 kategori birinciliği ödülü ve 8 dalda başarı ödülü aldı. Şirket açıklamasına göre, Pegasus Hava...

Google Haberlere Abone ol
Pegasus, Felis'te 11 ödül aldı

İSTANBUL (AA) - Pegasus, dijital kampanyalarıyla Felis'te 3 kategori birinciliği ödülü ve 8 dalda başarı ödülü aldı.

Şirket açıklamasına göre, Pegasus Hava Yolları, ağustosta gerçekleştirdiği ve Türkiye'de Instagram'ın yeni "Stories" özelliğini kullanarak yapılan ilk satış kampanyası olan "Yerinde Güzel Instagram Stories" ile sosyal medya ajansı 4129 Grey ile birlikte sosyal platformların kullanımı kategorisinde Felis Ödülü aldı.

Pegasus Hava Yolları, "Pegasus Babalar Günü-Video Seeding List Modeli" projesiyle de dijital platformların kullanımı kategorisinde medya ajansı Vizeum ile birlikte Felis'in sahibi oldu.

Pegasus Bahar Kampanyası da açıkhava kategorisinde Pegasus'un reklam ajansı Rafineri ile Felis başarı ödülünü kazanan projeler arasında yerini aldı.

Pegasus, Yerinde Güzel kampanyası ile Banner ve Rich Media Uygulamaları, Dijitalle Sınırlı Entegre Kampanya, Gerçek Zamanlı Pazarlama Aktiviteleri, Tüketiciyle Bağ Kurma Stratejisi, Topluluk Yaratma / Yönetimi ve Tüketiciyle Bağ Kurma kategorilerinde 6 başarı ve Pegasus Bahar Kampanyası ile de Açık Hava Kullanımı kategorisinde başarı ödülünün sahibi oldu. Ayrıca Pegasus Domestic Kampanyası Bahamalar film çalışması ise film dalında TV ve sinema kategorisinde başarı ödülünü kazandı.

Yorumlar