Özsüt ilk yurtdışı mağazasını Bakü'de açtı

Süt ve süt ürünleriyle üretilen tatlılarla adını duyuran Özsüt ilk yurtdışı temsilciliğini Azerbaycan'da görkemli bir törenle açtı. Başkent Bakü'nün güzide mekanlarından Atatürk Parkı içerisindeki mağazanın açılışı kurdelesini...

Google Haberlere Abone ol
Özsüt ilk yurtdışı mağazasını Bakü'de açtı

Süt ve süt ürünleriyle üretilen tatlılarla adını duyuran Özsüt ilk yurtdışı temsilciliğini Azerbaycan'da görkemli bir törenle açtı. Başkent Bakü'nün güzide mekanlarından Atatürk Parkı içerisindeki mağazanın açılışı kurdelesini İpek Yolu İşadamaları Derneği Başkanı Reşit Çolak ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cengiz Türkay kesti. Açılışa katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıdaki davetlilere birbirinden lezzetli tatlılar ikram edildi.

Özsüt ülke distribütörü Sabir Niftaliyev, Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı açıklamada Türkiye'nin önemli markalarından Özsüt'ü Azerbaycan'a getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Niftaliyev Özsüt'ün Türkiye'nin 44 ilinde 182 şubesinin bulunduğunu 183'üncü ve ilk yurtdişi temsilciliğinin ise Bakü'de açıldığını sözlerine ekledi.

Yaklaşık 400 metrekare büyüklüğünde olan söz konusu mağazada başta Türk mutfağı olmak üzere dünya mutfaklarından tatlılarla da müşterilerine hizmet verecek.

CİHAN

Yorumlar