Özsüt Dubai’ye açılıyor

Pasta ve sütlü tatlıların önemli markalarından Özsüt, Dubai’de düzenlenen Gulfood 2014 Gıda Fuarı’na katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Özsüt Dubai’ye açılıyor

Pasta ve sütlü tatlıların önemli markalarından Özsüt, Dubai’de düzenlenen Gulfood 2014 Gıda Fuarı’na katıldı. Pastadan sütlü tatlıya, çikolatadan unlu mamullere kadar çok geniş bir ürün yelpazesiyle giden Özsüt, yabancı misafirlerini Türk lezzetleriyle ağırladı. Şirket, önümüzdeki dönemde Dubai’de bayilik açmayı planlıyor.

Bu yıl 19.’su düzenlenen fuara ilk defa katılan Özsüt, 76 yıllık tecrübesini dünyanın her tarafından gelen ziyaretçilere gösterme fırsatı bulurken birbirinden lezzetli ürünleriyle de yoğun ilgi gördü. Türkiye’de 44 ilde 176 bayisiyle hizmet veren şirket, gelecek dönemde yurtdışına açılacağının sinyallerini verdi. Fuara 120 ülkeden 4 bin 500 firmanın katıldığını belirten Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, “Fuara ilk kez katılmamıza rağmen büyük bir ilgiyle karşılaştık. Bu kadar büyük bir fuarda böylesine beğeni kazanmak bizi çok sevindirdi. Gelecek dönemde bu bölgede bayiler açmayı planlıyoruz. Umudumuz, açacağımız bayilerimizin de aynı taleple karşılanması ve eşsiz Özsüt lezzetini tüm dünyayla paylaşmaları.” dedi.

Dünyanın en büyük gıda fuarı olarak bilinen ve beş gün süren Gulfood 2014, yaklaşık 80 bin kişi tarafından ziyaret edildi. CİHAN

Yorumlar