Otomobilleri için 4 sene geri alım garantisi veriyor

Güney Koreli otomobil devi Ssangyong, Rexton, Rodius, Korando ve Korando Sports modelleri için geri alım garantisi veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilleri için 4 sene geri alım garantisi veriyor

Güney Koreli otomobil devi Ssangyong, Rexton, Rodius, Korando ve Korando Sports modelleri için geri alım garantisi veriyor. Garanti ile müşteriler, arabalarını 4 sene içinde ikinci el olarak getiriyor, belirlenen bedeli 3 gün içinde alıyor.



Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret‘in yaptığı Ssangyong‘un Rexton modelleri, 84 bin 550 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. 4 WD olarak çalışan 4x4 sistemi, otomobillerin şehir içinde 4x2 kullanılabilmesine olanak tanıyor, yakıt tüketimini minimuma indiriyor.


Rexton, güvenlik olarak ESP (elektronik denge programı), ARP (devrilmeyi önleme sistemi), HDC (yokuş iniş sistemi), FTCS (anti patinaj sistemi), HBA (fren destek sistemi) ihtiva ediyor.

Korando marka otomobillerin ise 2.000 cc dizel ve 175 ps gücü bulunuyor. 63 bin 490 liradan satılan taşıtların yanında yakıt çeki hediyesi de sunuluyor.

Korando Sports modelinin dizel 2.000 cc motoru, 155 ps gücü ve bağımsız arka süspansiyonu var. Bu taşıtların bedeli 40 bin 275 liradan başlıyor. SsangYong'un E segmentinden SUV'si Rexton ise 2.000 cc ve 155 ps güç sunan dizel motoru ile tercih edilebiliyor. Bir diğer iddialı ürün olan Rodius ise E segmentinde yer alan MPV Rodius. Rodius, 77 bin 500 liraya mal oluyor.

CİHAN

Yorumlar