Otobüslerini Antalya’da tanıttı

Mercedes-Benz Türk, Vito 9+1 ve Tourismo model otobüslerini Antalya’da tanıttı. Bu otobüsler, otellere ve tur operatörlerine de hitap ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Otobüslerini Antalya’da tanıttı

Mercedes-Benz Türk, Vito 9+1 ve Tourismo model otobüslerini Antalya’da tanıttı. Bu otobüsler, otellere ve tur operatörlerine de hitap ediyor.

Yeni Sprinter’a da yer verilen tanıtımdan evvel de bir sohbet toplantısı yapıldı. Toplantıda Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, turizm sektörünün Türkiye için büyük önem taşıdığını vurguladı. Tarım, şöyle dedi:

“Türkiye’de turizm sektörü, henüz potansiyelinin sınırlarına erişmiş değil. Ülkemize gelen turist sayısının ve yapacakları ortalama harcamaların gelecek senelerde artmasını bekliyoruz. Diğer taraftan turistlerin hizmet ve kalite beklentilerinde de artış söz konusu. Buna bağlı olarak turizm sektörümüz her geçen gün kalitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırmaktadır. Mercedes-Benz Türk olarak biz de üzerimize düşen görevi yerine getiriyor ve sektöre yeni, konforlu ve en önemlisi güvenli araçlar sunarak katkıda bulunuyoruz. Şirket olarak turizm sektöründe işbirliklerimizin uzun soluklu olmasını arzu ediyoruz ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla konforlu, kaliteli, güvenli ve ekonomik ürünlerimizin yanı sıra finansman, ikinci el ve satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimize geniş bir hizmet yelpazesi de sunuyoruz.”

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz de şunları ifade etti:

“Turizm ve seyahat sektörünün tüm paydaşlarıyla her zaman çok yakın ilişkiler içerisindeydik. Bu yakın ilişkiler sayesinde ürünlerimizi geliştirirken müşteri bildirimlerinden çok faydalandık ve sektöre özel geliştirdiğimiz ürünlerle turizmin kalitesini arttırdığımız kanaatindeyiz. Sağlam temelleri olan bu ilişkilerin gelecekte de pekişerek devam edeceğini öngörüyoruz. Biz çok dinamik ve gelişmekte olan bu sektörün ihtiyaçlarına çok hızlı cevap verebilen bir şirketiz. Sene içerisinde yapılan mevzuat değişikliği ile 8+1 araçlarla ilgili gelişmelere, piyasaya yeni sunduğumuz 9+1 Vito aracımız ile değişimlere ve beklentilere ne kadar hızlı tepki verebildiğimizi bir kez daha göstermiş olduk. Yeni Vito 9+1 ve yenilenen Sprinter; ön plana çıkan konfor, yakıt ekonomisi ve güvenlik özellikleri ile önümüzdeki dönemde de sektörün vazgeçilmez araçları olacaktır. Bizim üzerimize düşen turizm ve taşımacılık sektörlerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek ve bu gelişimi desteklemektir. Orta ve uzun vadede de sektörün her türlü ihtiyacına destek olabilme arzusundayız.’’

CİHAN

Yorumlar