Ortak Tedarik Sistemi Devre'ye Alındı

Halkbank, Ortak Tedarik Sistemi’ni devreye aldı. Sistem, esnaf ve sanatkârları büyük firma ve markalarla bir araya getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Ortak Tedarik Sistemi Devre'ye Alındı

Halkbank, Ortak Tedarik Sistemi’ni devreye aldı. Sistem, esnaf ve sanatkârları büyük firma ve markalarla bir araya getiriyor. Web ortamı www.halkbankkobi.com.tr ‘den hizmet veren sistem ile esnaf ve sanatkârların ihtiyaçlarını uygun şartlarda temin etmes, maliyetlerini indirmesi hedefleniyor.



Ortak Tedarik Sistemi’nin önemini vurgulayan Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel, şunları ifade etti:

“Esnafımızın büyümesi ve faaliyetlerine devam etmesi için yeni ürün ve hizmetler tasarlıyoruz. Ortak Tedarik Sistemi de bu anlayış ile oluşturduğumuz bir sistem. Sektörde büyük firma ve markalarla anlaşmalar yaparak, esnafımızın faaliyetleri için ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetlere piyasadan daha uygun şartlara elde etmelerini mümkün kılacağız. Böylece esnaflarımız ile sektörde bilinen firmalar arasında köprü görevi görmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Renault ve Dacia firmalarıyla el ele vererek araç satın alacak esnaf müşterilerimize çok özel fiyatlar sunuyoruz.”

Sisteme girmek www.halkbankkobi.com.tr web ortamının ana sayfasında yer alan (Esnaf ve Sanatkârlara Özel’ linkinden mümkün. Sayfada bulunan ürün/hizmetlerden seçimini yaparak ürüne anında başvuru yapan müşterilerin ödeme seçeneğini belirlemesinin ardından müracaatları tamamlanıyor.

 

Yorumlar