Orta Asya’nın en büyük sağlık fuarı Almatı’da yapıldı

Orta Asya'nın en büyük sağlık fuarı, Kazakistan'ın finans merkezi Almatı'da yapıldı. Atakent Fuar Merkezin'da kapılarını açan sağlık fuarına çok sayıda şirket katıldı. Kazakistan Sağlık Bakanlığı tarafından da desteklenen fuarda...

Google Haberlere Abone ol
Orta Asya’nın en büyük sağlık fuarı Almatı’da yapıldı

Orta Asya'nın en büyük sağlık fuarı, Kazakistan'ın finans merkezi Almatı'da yapıldı. Atakent Fuar Merkezin'da kapılarını açan sağlık fuarına çok sayıda şirket katıldı.

Kazakistan Sağlık Bakanlığı tarafından da desteklenen fuarda medikal ekipman, kozmetik ürünler ve eczacılık ürünleri sergilendi.

Fuara ev sahibi Kazakistan'ın yanı sıra; Türkiye, Avusturya, Belarus, İngiltere , Almanya, Hindistan, İtalya, Çin, Letonya, Malezya, Hollanda, Polonya, Rusya, Ukrayna, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Güney Kore ve Japonya’dan 300’den fazla firma katıldı. Türkiye bu seneki fuara 18 hastane, tıp merkezi ve medikal makina ve ürünlerini üreten firma katıldı.

Fuarda ayrıca Almanya ve Çek cumhuriyetleri kendi standlarını açarak ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başardı. 3 gün boyunca devam eden fuar, Orta Asya'da sağlık sektörünün geliştirilmesini amaçlıyor.

CİHAN

Yorumlar