OPET Temiz Tuvalet Tırları Adana'da

OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturduğu "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Adana'da devam etti.

Google Haberlere Abone ol
OPET Temiz Tuvalet Tırları Adana'da

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, yaz seyahatleri nedeniyle OPET istasyonlarında yaşanabilecek yoğun kullanım nedeniyle Türkiye genelinde hizmet verecek olan tırlarla kentteki çeşitli istasyonların tuvaletlerinin hijyenik hale getirilerek malzeme tedariki yapılacağı belirtildi.

Müşterilere temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtılacağı aktarılan açıklamada, kampanya kapsamında yola çıkan tırların, 19 Eylül'e kadar 27 şehirdeki 208 istasyonda hizmet vereceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 16 yıl içerisinde 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verildiğini belirtti.

Öztürk, tuvaletlerin bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğuna işaret ederek "Temiz tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra 7,5 milyon kilometre yol katederek tüm Türkiye'de köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırdık. OPET standartları, TSE iş birliğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler, iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılındı. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar