Numarasını Vodafone'a taşıyanlara Beşiktaş forması hediye

İSTANBUL (AA) - Numarasını Vodafone'a taşıyanlara Beşiktaş'ın yeni sezon forması hediye edilecek. Şirket açıklamasına göre, Beşiktaş JK ile Türk spor...

Google Haberlere Abone ol
Numarasını Vodafone'a taşıyanlara Beşiktaş forması hediye

İSTANBUL (AA) - Numarasını Vodafone'a taşıyanlara Beşiktaş'ın yeni sezon forması hediye edilecek.

Şirket açıklamasına göre, Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş taraftarları için özel olarak geliştirdiği #GururlaTaşı kampanyasıyla karşılıyor. Kampanya kapsamında, Vodafone'lu olmayan Beşiktaşlılar, numaralarını Vodafone'a taşıdıktan sonra hediye forma kazanacak.

Numarasını Vodafone'a taşıyıp Forma Kazandıran Tarifeler'den birinde 12 ay kalma sözü veren tüm Beşiktaşlılar, takımın 155 TL değerindeki yeni sezon formasına ücretsiz sahip olabilecek.

Vodafone'un #GururlaTaşı etiketi ile başlattığı kampanyadan yararlanmak için Vodafone Cep Merkezlerine giderek ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan 15 farklı Forma Kazandıran Tarife'den birini seçmek yeterli olacak. Halihazırda Vodafone abonesi olan Beşiktaşlılar ise ek ödeme yaparak kampanyadan yararlanabilecek.

Yorumlar