Nota Residence'ın temel atma töreni yapıldı

- Esenyurt'ta hayata geçecek olan Nota Residence, 84 daire ve 10 ticari alandan oluşuyor

Google Haberlere Abone ol
Nota Residence'ın temel atma töreni yapıldı

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edilen Nota Residence'ın temel atma töreni dün gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Esenyurt'ta hayata geçecek olan Nota Residence, 84 daire ve 10 ticari alandan oluşuyor. Gayrimenkulde son yılların gözde yatırımı olan 1+1 daireler, Nota Residence'ta tek bir blokta toplanıyor.

Nota Residence, çok bloklu sitelerin gürültüsünden uzak ama aynı sosyal imkanlara sahip bir yaşam alanı olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Lokasyon avantajı, kolay ulaşımı ve uygun fiyat politikası ile Nota Residence, Tüyap Fuar Merkezine 10 dakika, Atatürk Havalimanına ise 15 dakika uzaklıkta.

Alışveriş merkezleri Torium AVM, Marmarapark AVM, Akbatı AVM, 5M Migros'a, Bauhaus ve Koçtaş, Neyzen Yapı Market'e ise 5 dakika mesafede.

Esenyurt Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversite kampüsüne 5 dakika mesafede bulunan proje belediye ve hastanelere de aynı yakınlıkta konumlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Tamer Özyurt, projenin temel atma töreninde Nota Residence'ta daire fiyatlarının 219 bin liradan başladığını belirtti.

Özyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nota Residence, sunduğu sosyal imkanlarla daire sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. 84 daire sakini, yalnızca kendilerine özel olarak hazırlanan sosyal donatıların keyfini çıkarabilecek. Proje, özlenen komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak ve herkesi bir araya getirecek özelliklere sahip. ActivitiesRoom adı verilen sosyal alanlarda playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitness center ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi yer alıyor. Kapalı otopark ve resepsiyon hizmeti de sunan Nota Residence'da 7/24 güvenlik hizmeti, kartlı giriş ve görüntülü karşılama diyafonları da yer alıyor.


Yorumlar