NN Hayat ve Emeklilik'in "Otomatik Katılım" eğitimleri sürüyor

İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklilik, 1 Ocak 2017'de devreye girecek Bireysel Emeklilik Sistemi'nde Otomatik Katılım uygulamasıyla ilgili hem kurumlara ve...

Google Haberlere Abone ol
NN Hayat ve Emeklilik'in "Otomatik Katılım" eğitimleri sürüyor

İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklilik, 1 Ocak 2017'de devreye girecek Bireysel Emeklilik Sistemi'nde Otomatik Katılım uygulamasıyla ilgili hem kurumlara ve çalışanlara hem de satış kanallarına verdiği eğitimlerine devam ediyor.

Şirket açıklamasına göre, NN Hayat ve Emeklilik'in eğitim platformu NN Akademi çatısı altında şirket çalışanları ve iş ortakları için otomatik katılım konusunda eğitim veriliyor. NN Hayat ve Emeklilik, verilen eğitimlerle hem katılımcılara ulaşmayı, hem de iş ortaklarını bilgilendirmeyi hedefliyor.

NN Hayat ve Emeklilik, satış kanalına yönelik eğitimlerinden birini "Otomatik Katılım Geleceğe Yatırım" başlığıyla düzenledi. 4 gün süren eğitim kapsamında katılımcılar, otomatik katılım ve etkileri ile NN Hayat ve Emeklilik operasyon ve IT geliştirme süreci hakkında bilgilendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Üst Yöneticisi (CEO) Frank Eijsink, şunları kaydetti:

"NN Hayat ve Emeklilik olarak verdiğimiz her hizmette sahip olduğumuz global deneyim ve uzmanlığımız ile her zaman müşterilerimizin yanında olacağız. Otomatik katılımda özellikle Romanya ve Polonya'da edindiğimiz global tecrübemizle hareket ediyoruz. Müşterilerimize mükemmel bir deneyim yaşatırken, şirketlerin üzerinde olan iş yükünü azaltmayı hedefliyoruz.

Fon performansımız sayesinde yatırımcıların tasarruflarını en iyi şekilde değerlendireceğimizi çok iyi anlatmalıyız. Otomatik katılım ile ilgili yaptığımız araştırmalarda güven duygusu ön planda; bizim de şirket olarak önceliğimiz bu güven ilişkisini kurmak ve attığımız her adımla 'önce sen' söylemimizi yaşatmak."

Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Erdinç de otomatik katılımın hem çalışanların hem de Türkiye'nin geleceği için çok önemli bir teşvik olduğunu belirtti. Otomatik katılımın başlangıç aşamasında olduğunu ve gelişeceğine inandığını vurgulayan Erdinç, şu ifadeleri kullandı:

"Otomatik katılımın çalışanlara doğru aktarılması büyük önem taşıyor. Otomatik katılım ile beraber sisteme 13 milyon kişinin katılmasını bekliyoruz. Bu bize farklı katılımcılara farklı ürün gruplarıyla hizmet verme şansı yaratacak. Bu sebeple bütün ürünlerimizi çok iyi bilmeli, her müşterimize mükemmel müşteri deneyimi yaşatacak doğru ürünü sunabilmeliyiz."

Yorumlar