New Holland iş makineleri tatbikat turu Lüleburgaz'da

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör'ün, Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği New Holland iş makineleri tatbikat turunun yeni durağı Lüleburgaz oldu. Şirketten...

Google Haberlere Abone ol
New Holland iş makineleri tatbikat turu Lüleburgaz'da

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör'ün, Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği New Holland iş makineleri tatbikat turunun yeni durağı Lüleburgaz oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tatbikat turunun Lüleburgaz etkinliğinde diğer illerde olduğu gibi, müşteri ve operatörleri sahada New Holland iş makineleri ile buluşturan TürkTraktör, uzman ekiplerin de desteğiyle tüm ürünlerin sahada test edilip deneyimlenebildiği en uygun platformu sundu.

Kendileri için özel olarak hazırlanan parkurlarda New Holland iş makineleriyle test sürüşü yapan katılımcılar, tarım tipi teleskopik yükleyici, nokta dönüşlü mini yükleyici, kazıcı yükleyici ve mini ekskavatör başta olmak üzere bu ürünlerin tamamlayıcıları olan geniş ataçman serisini de tüm fonksiyonlarıyla kullanma fırsatı buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, yıllardır traktör ve tarım makineleri için gerçekleştirilen ve her yıl yoğun ilgiyle karşılanan saha tatbikatlarını iş makinesi alanına da taşıdıklarını belirterek, New Holland'ın, iş makineleri sektöründeki varlığını TürkTraktör'ün gücü, güçlü bayi ve satış sonrası ağıyla sahalara taşıdıklarını kaydetti.

Özdemir, yaklaşık bir ay önce Ağrı’da başladıkları etkinliklere 20 Ağustos’ta Aydın’da son vereceklerini, tatbikat turunun toplam 11 ili kapsadığını bildirdi.

Yorumlar