New Holland Adana Tarım Fuarına katıldı

İSTANBUL (AA) - Türk Traktör markası New Holland, Adana Tarım 2016 Fuarında üstün teknolojiye sahip iş makinelerini sergiledi. Türk Traktör açıklamasına göre...

Google Haberlere Abone ol
New Holland Adana Tarım Fuarına katıldı

İSTANBUL (AA) - Türk Traktör markası New Holland, Adana Tarım 2016 Fuarında üstün teknolojiye sahip iş makinelerini sergiledi.

Türk Traktör açıklamasına göre, New Holland, 16-20 Kasım 2016 tarihleri arasında Adana TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen Adana Tarım 2016 Fuarına son teknolojiye sahip, verimli ve yüksek performanslı iş makineleriyle katıldı.

Fuarda iş makinelerini sergilediği standında bir ilki gerçekleştiren New Holland, standa gelen ziyaretçilere ürünleri yakından görme fırsatının yanı sıra özel "Demo Alanı"nda ürünleri kullanarak birebir test etme imkanı sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Adana Tarım Fuarının bölgesinde sektörü bir araya getiren en önemli fuarlardan biri olduğunu belirtti. Özdemir, şunları kaydetti:

"Tarım sektörünün gelişimine, sunduğu yenilikçi tarım makine ve tarımsal çözümlere katkıda bulunan New Holland, aynı başarıyı iş makine ve çözümleri alanında da göstermeye devam ediyor. İş makineleri alanında da kısa sürede hep yükselen bir başarı grafiği yakalamayı başardık. Bu alana yaptığımız tesis yatırımlarına ek olarak, bu yıl içinde Türkiye'nin 11 farklı ilinde New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu etkinlikleri düzenledik.

Çiftçiler ve çiftlik sahiplerinin yanı sıra inşaat sektöründen hafriyatçı, müteahhit ve belediyelerden konuklarımızı da ağırladığımız bu etkinliklerimizde müşterilerin, ürünleri bire bir test edebilecekleri demo aktivitelerinden oldukça etkilendiklerini gördük. Bu noktadan hareketle, Adana Tarım Fuarında bir ilki gerçekleştirerek iş makineleri standımızda özel bir Demo Alanı hazırladık. Demo alanına sahip özel standımızla ziyaretçilerden hem yoğun bir ilgi hem de çok olumlu geri dönüşler aldık. Öncü kimliğimizi farklı bir çalışmayla bir kez daha göstermiş olmaktan dolayı çok mutluyuz."

Yorumlar