Necmettin Bilal Erdoğan Adı Satışa Çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan'ın ismini içeren 'necmettinbilalerdogan.com' alan adı 264 bin 337 lira 83 kuruşa satılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Necmettin Bilal Erdoğan Adı Satışa Çıkarıldı

Dünyanın en kocaman hosting firmalarından birisi bulunan Godaddy.com sitesi enteresan bir satışa ev sahipliği yapıyor. Sitede yer piyasa ilanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan'ın ismini içeren 'necmettinbilalerdogan.com' piyasa ismi satışa çıkarıldı. Söz konusu piyasa adı, 'premium' şekilde satışt.

BİLGİ İÇİN TELEFON VERİLDİ

Satış ilanında 'Bu piyasa adının sahibi Godady olmasa da sizi satıcılarla tanıştırabilecek seçkin piyasa ismi kayıt kuruluşlarından biriyiz' denildi. Bu piyasa adıyla ilgili daha çok bilgi almak isteyenlerin ilgili telefon numarasını aramaları gerektiği söylendi.

ALAN ADININ FİYATI

'necmettinbilalerdogan.com' sektörünün 264 bin 337 liraya satılması zorunda bunun yüzde 40'ını yani 105 binini Godaddy; yüzde 60'ını ise yani 158 bin lirasını bu ismi satan şahıs alacak.

TEPKİ GÖSTEREN OLDU

Bazı yurttaşlar Cumhurbaşkanı'nın oğlunun adının bu biçimde satılmasına reaksiyon gösterirken, bunun satış listesinden çıkarılmasını istiyor. (Kaynak:Hürriyet)


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar