Müzik Dinlemek İçin Arabaya Binen 4 Çocuk Yanarak Öldü

Bozuk araç radyosu kısa devre yaptı, çıkan kıvılcımlar araçtaki havai fişekleri ateşledi. Sadece müzik dinlemek için araca binen 4 çocuk yanarak can verdi.

Google Haberlere Abone ol
Müzik Dinlemek İçin Arabaya Binen 4 Çocuk Yanarak Öldü

Hindistan'da Ghaziabad şehrinin çocukları sırf müzik dinleyip biraz eğlenmek için arabaya bindi. Üç ve sekiz yaşları aralığındaki 4 çocuk arabanın içine binip, radyoyu açtı. Sonrasında iri bir patlama gerçekleşti.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Küçük küçükler radyo kanallarında gezerken, arızalı bulunan radyo kanalı kısa dönem yaptı ve vasıta içerisinde varlığından habersiz oldukları, depolanıp saklanan havai fişekleri canlı bir biçimde patlattı. Araç içindeki dört çocuk bu patlamayla feci biçimde can verdi.

KENDİ ÇABALARIYLA SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTILAR

Radyo kanalı açıldığı anda havai fişekler ateşlendi. Patlamayı duyan insanlar, çocukların aileleri derhal arabanın üstüne doğru koştu. O sırada patlamalar devam ediyordu. Aileler itfaiyeyi ve ambulansı aradı. Ardından vasıtası kendi çabalarıyla söndürmeye çalıştılar.

4 ÇOCUK KURTARILAMADI

Patlama esnasında arabanın etrafında bulunan bireyler da yaralandı. Aracın içindeki 4 çocuk tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

HAVAİ FİŞEKLER DÜĞÜN MALZEMESİYMİŞ

Polis şimdi olayla ilgili bir tahkikat başlattı. Otomobilin içindeki havai fişeklerin, düğün malzemeleri bulunduğu saptama edildi.





Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar